Atelier de fotografie în aer liber, pentru tineri și adulți
Atelier de fotografie în aer liber, pentru tineri și adulți

Atelier de fotografie în aer liber, pentru tineri și adulți

Dacă sunteți pasionați de fotografie și în căutarea armoniei dintre sufletul vostru și cel al naturii, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj vă invită la un atelier de fotografie de natură (interioară), alături de voluntara și artistul fotograf Casina Bătinaș.

Întâlnirea va avea loc joi, 22 septembrie 2022, ora 18:00, la sediul central al Bibliotecii Județene „Octavian Goga”, Secția de artă, etajul 5 est, de unde se va pleca împreună într-o plimbare. Participanții vor avea nevoie de un dispozitiv cu care se poate fotografia (un telefon sau orice tip de cameră fotografică).

Fotografia este un prilej de a mă pune pe pauză, de a mă apleca asupra a ceea ce înseamnă „frumos” pentru ochii, mintea, sufletul meu.

Atelierul de fotografie va fi despre câteva noțiuni de bază ca să ne cunoaștem și să recunoaștem instrumentele cu care vom lucra, apoi, într-o plimbare relaxată, vom lua drept subiect tot ce ne dezvăluie împrejurimile. Ne vom folosi de elementele naturii ca să găsim, dincolo de subiectul în sine, „interiorul” lui în relație cu „interiorul” nostru, adică ne vom lăsa purtați printre lumini și umbre, culori, texturi, forme. 

Casina Bătinaș

Cei interesați se pot înscrie prin telefon la 0264 430434, prin e-mail la [email protected] sau la sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanților nr. 104, etajul 2 est, Secția împrumut pentru adulți.

Participarea este gratuită, pe baza Permisului de bibliotecă, în limita a 10 locuri și în ordinea înscrierii.

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page