Cluj-Napoca face curățenie. Împreună pentru un viitor mai verde!
Cluj-Napoca face curățenie. Împreună pentru un viitor mai verde!

Cluj-Napoca face curățenie. Împreună pentru un viitor mai verde!

În perioada 19 noiembrie-19 decembrie va avea loc o nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Locuitorii Municipiului Cluj-Napoca pot scăpa gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la această campanie organizată de operatorul de colectare Ecollect Vision, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Toate comenzile venite până în data de 19 decembrie vor fi preluate de operatorul de colectare RoEcollect, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliile dumneavoastră sau de la birou!

Echipele operatorului local vă vor suna în maximum 24/48h de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 09.00-17.00 sau la 0755 406 406 (număr cu tarif normal) și să faci o programare.

Oricând poți intra pe www.roecollect.ro  să plasezi o comandă de ridicare DEEE.

Tombolă pentru toți deponenții (persoane fizice) din campanie! Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare.

Premiile oferite prin tragere la sorți sunt: 5 mașini de găurit cu percuție, 5 polizoare unghiulare, 3 mașini de călcat, 3 uscătoare de păr, 3 storcatoare citrice,  3 cafetiere, 2 aspiratoare cu sac!

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 20 decembrie, la ora 12.00, la Centrul de Colectare DEEE Cluj- Napoca, Strada Calea Baciului, nr. 2-4.

Echipa RoEcollect asigură permanent colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page