Clujul Verde – Baza sportivă “La Terenuri”
Clujul Verde – Baza sportivă “La Terenuri”

Clujul Verde – Baza sportivă “La Terenuri”

Cum va arăta baza sportivă din Mănăștur

Baza Sportivă La Terenuri, din cartierul Mănăștur, este realizată în proporție de 88%. 

“În cartierul Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca se apropie de finalizare lucrările la noua bază sportivă „La Terenuri”.

Aceasta are o suprafață de 4,2 ha – realizată pe modelul celei deja existente în cartierul Gheorgheni.

Investițiile la baza sportivă din Mănăștur cuprind amenajarea de terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, precum și teren de beach volley cu nisip, zone cu aparate de fitness, pistă de alergare, amfiteatru în aer liber ș.a. 

În ceea ce privește activitățile indoor, se vor amenaja facilități pentru tenis de masă, squash, perete pentru escaladă, studio yoga/aerobic/fitness.

Urmărind direcția verde la care municipiul Cluj-Napoca s-a aliniat în ultimii ani prin diverse proiecte, la baza sportivă spațiile verzi vor fi amenajate pe o suprafață de 18.000 mp și se vor planta peste 430 arbori. 

De asemenea, spaţiul va dispune wi-fi gratuit și va fi supravegheat video pe întreaga suprafaţă, se vor instala stații de încărcare pentru bicicletele electrice, locuri de parcare pentru autoturisme și biciclete, iar iluminatul public va fi modern, cu tehnologie LED.” a anunțat primarul, Emil Boc. 

Pentru mai multe detalii, click aici

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page