Mihai Silvășan – Puterea exemplului este cel mai important lucru care te face respectat, ascultat și face ca jucătorii să aibă încredere în tine

“Ca antrenor e mai complicat ca atunci când ești jucător pentru că trebuie să iei decizii, în câteva secunde, care pot afecta în bine sau în rău mersul echipei. Asta nu înseamnă că eu sunt principalul actor acolo, pe terenul de baschet.”

“Sunt foarte bucuros și recunoscător că am alături de mine niște oameni capabili și aici ma refer la staff și la jucători în primul rând. Sunt jucători care înțeleg ce înseamnă să câștigi, sunt jucători cu un caracter extraordinar, cu o personalitate puternică și, cel mai important lucru, jucători care vor să câștige.”

 “Obiectivul este să dăm tot ce avem mai bun la fiecare meci.” Băieții primesc o energie extraordinară dacă au suporterii lângă ei.”

“Clujul reprezintă casa mea, în primul rând, sunt născut și crescut aici, tot ce am realizat până acum în viața se leagă de acest oraș. Este un oraș plăcut de trăit, cu multe activități de făcut, scoli bune si un oraș universitar.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *