ReClothing – târg de vară în grădină
ReClothing – târg de vară în grădină

ReClothing – târg de vară în grădină

Vara aduce un nou târg caritabil marca JCI Cluj, în cadrul căruia peste 1.000 de articole vestimentare vor primi o a doua șansă. Astfel, între 7 și 8 iulie, sunteți așteptați la  Iulius Parc, str. Alexandru Vaida Voevod, începând cu orele 10:00, pentru a resimți atmosfera relaxantă de vacanță și o priveliște de poveste.

Veți găsi la eveniment haine în stare excepțională, în tendințe, dar care nu își mai găsesc locul în anumite garderobe. Evenimentul face parte din cadrul proiectului ReClothing, prin care ne propunem să reducem risipa din domeniul vestimentar. În plus, va fi expusă și o mini colecție marca JCI.

Târgul de haine aduce fapte bune. Mai exact, fondurile vor fi direcționate în hub-ul nostru educațional dedicat copiilor refugiaților din Ucraina!

Ajută-ne să ajutăm! Hai la târg, iar cumpărăturile tale se transformă în bucurii pentru cei aflați în nevoie. Te așteptăm cu o mulțime de surprize!
*În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentul se va desfășura în incinta Iulius Mall.

Vrei să donezi haine?  Știm că e posibil ca după curățenia din garderobă să fi rămas cu o mulțime de articole vestimentare pe care nu le mai porți. Dă-ne un mesaj! Noi le vom colecta și le vom transforma în gesturi frumoase!

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page