Respect pentru Resurse – manualul schimbării
Respect pentru Resurse – manualul schimbării

Respect pentru Resurse – manualul schimbării

Știți ce au în comun manualul Respect pentru Resurse și Moș Crăciun?

Au aceeași misiune măreață – de a ajunge la toți copiii și adulții deopotrivă – și își doresc ca Polul Nord să rămână în continuare înghețat. Altfel, sania va fi greu de tras prin noroi.

De aceea, echipa RPR a tratat cu Moșul, acest curier sustenabil cu sania sa trasă de reni, și i-a pus în sac o nouă tură de manuale RPR proaspăt scoase de la editura Seneca.

Așadar, dacă doriți să oferiți un cadou de Crăciun creat cu drag pentru un viitor mai bun, să știți că Moșul va lăsa manualele RPR atât în Cluj, cât și în București pentru a le putea ridica personal.

Dacă sunteți din Cluj, puteți parcurge pașii din fomularul de comandă, iar apoi ridica manualul din centru, de la magazinul Terrawell, sau din cartierul Gheorgheni, în perioada 20-23 decembrie: http://tiny.cc/RPR_ComandaSarbatori

În București, manualul poate fi achizitionat direct de la Seneca AntiCafe.
De asemenea, spiridușii Moșului de la Editura Seneca Lucius Annaeus efectuează livrări în toată țara. Dacă locuiți în alte localități, puteți să comandați manualul direct de la ei de pe site.

Food Waste Combat a Băncii pentru Alimente Cluj și de ONG-ul Clujul Sustenabil, cu sprijinul financiar al Raiffeisen Bank (sponsor principal) și LIDL România și-au unit forțele și au creat „Respect pentru Resurse” (RPR). Acesta este manualul ce contribuie la dezvoltarea unei culturi de sustenabilitate în România.

Conținutul tematic este unul interdisciplinar și își propune o alfabetizare de bază în domeniul dezvoltării durabile și introducerea noțiunilor de sustenabilitate în curriculumul școlar din România. Mai mult, urmărește stimularea curiozității, a gândirii critice și a colaborării în rândul elevilor de V-XII, dar și creșterea implicării acestora în proiecte de mediu și sustenabilitate din comunitatea lor.

Sursa: Clujul Sustenabil, unde puteți găsi mai multe informații cu privire la această inițiativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page