Un geniu laureat al Premiului Nobel pentru Chimie, vine la Cluj
Un geniu laureat al Premiului Nobel pentru Chimie, vine la Cluj

Un geniu laureat al Premiului Nobel pentru Chimie, vine la Cluj

Joi, 11 august, Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj, va primi vizita laureatului Premiului Nobel pentru Chimie, domnul prof. dr. Aaron Ciechanover, medic, biochimist și profesor emerit al Technion – Israel Institute of Technology.

“Cu acest prilej, avem plăcerea să vă invităm la simpozionul intitulat KEYNOTE SPEAKERS IN HEMATOLOGY” este anuntul UMF

Prof. dr. Aaron Ciechanover va susține o prezentare despre cercetarea translațională în oncologie și hematologie și va prezenta proiectul de cercetare exploratorie pe care îl desfășoară în cadrul universității noastre împreună cu echipa Centrului de Cercetare pentru Medicină Avansată MedFUTURE și în colaborare cu Departamentul de Hematologie din cadrul Facultății de Medicină.

Simpozionul îi va avea ca invitati și pe domnul prof. dr. Tudor Ciuleanu, coordonatorul Departamentului de Oncologie medicală al Facultății de Medicină, domnul prof. dr. Mihnea Zdrenghea, coordonatorul Departamentului de Hematologie și domnul dr. Ciprian Tomuleasa, cercetător știintific și medic primar hematolog, care vor prezenta impactul clinic al cercetării domnului profesor Ciechanover.

Evenimentul va avea loc joi, 11 august 2022, ora 9:00, în Sala Multimedia, str. Victor Babeș nr. 8 și va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a universității.

Sursa: efainlacluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page