We Rock for Ukraine
We Rock for Ukraine

We Rock for Ukraine

Pentru a sprijini cauza Ucrainei, toți artiștii din cadrul acestui eveniment participă în nume propriu și pro bono. În acest fel, am putut să direcționăm toate fondurile obținute din vânzarea de bilete și din donațiile suplimentare înspre achiziționarea de produse necesare pentru supraviețuirea civililor din regiunile grav afectate de război.

We Rock for Ukraine. Muzicieni, actori, artiști vizuali, ingineri, tehnicieni, luminiști, instituții, o asociație și, sperăm, cât mai mulți dintre voi. În concluzie, Niște Oameni încearcă să ajute alți oameni, prin participarea la unul dintre cele mai complexe și mai emoționante evenimente din Cluj, creat pentru sprijinirea Ucrainei.

Un eveniment construit împreună cu cei din Ucraina, atât ca program, cât și ca imagine. Pe acorduri de rock simfonic, vom încerca, prin vocile unor actrițe cunoscute din Cluj, să vă transmitem vouă, publicului, mesajele emoționante ale celor care încă luptă și rezistă în Ucraina. Toate aceste mesaje provin direct de la cei implicați, prin parteneriatul direct cu Urban Space Radio din Kiev, stația care a lansat podcastul ”The Day that we Survived”, și cuprind mărturii adevărate ale situației din Ucraina, de la începutul războiului și până în aceste zile.

Biletele pe Entertix și, în limita locurilor disponibile, la intrarea la eveniment. 
Preț bilet (donație): 𝟭𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶

Cum donez pentru această cauză?

• prin achiziționarea de bilete pentru eveniment;
• prin POS – la eveniment va exista posibiltatea de a plăti cu cardul bancar sau cu aplicații mobile, în cazul în care dorești să donezi mai mult decât prețul biletului; 
• prin transfer bancar (astfel de donații se pot face și după eveniment), în contul Asociației ”Niște Oameni”, CIF 34710290, Str. Zorilor nr. 34, Dezmir, Jud. Cluj. 
IBAN: RO31 INGB 0000 9999 1236 0772, deschis la ING Bank N.V. Cu mențiunea “We Rock for Ukraine” la ”detalii plată”;
• prin contract de sponsorizare, dacă ești donator corporate. Trimiți datele companiei la adresa de mail [email protected] și te contactăm noi pentru semnarea contractului.

Organizatorul acestui eveniment este AsociațiaNiște Oameni”, în parteneriat cu Urban Space Radio, Radio Cluj, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Fundația UBB, Facultatea de Teatru, Film și Televiziune (UBB), Colegiul Psihologilor din România.

Mai multe detalii despre eveniment puteți consulta aici.

Sursă: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page