Women Rally, concept unic în România
Women Rally, concept unic în România

Women Rally, concept unic în România

Mai sunt 4 zile până la încheierea perioadei de înscriere la Etapa a III-a a Campionatului Național Women Rally din Cluj-Napoca, din data de 16-17 septembrie 2022.

Women Rally este mai mult decât o competiție automobilistică. Acesta aduce împreună femeile pasionate de motorsport și care îmbină viteza, îndemanarea și adrenalina cu noțiuni de conducere defensivă și cu momente de socializare și networking, creând astfel o comunitate autentică formată din femei puternice și curajoase. 

Datorită anvergurii și notorietății sale, Women Rally a devenit în 2019 Campionat Național sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Clubul Sportiv SAVU Racing aduce mai aproape fanii sportului cu motor şi profesioniştii din acest domeniu. Are un palmares impresionant în ceea ce priveste competiţiile sportive ce îi poartă semnătura, printre care se numără organizarea de etape naționale şi internaționale în cadrul Campionatului Național de Raliuri, organizat an de an şi iubit de toţi fanii sporturilor cu motor.

Incepând cu anul 2021, Clubului Sportiv Savu Racing i se alatură în organizare Asociația Clubul Sportiv Women In Motorsport, având-o ca președinte pe Laura Savu, fondator Women Rally.

Toate informațiile cu privire la înscriere și programul evenimentului le găsiți aici.

De asemenea, puteți consulta și pagina lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page