11 august – Avanpremieră Paws of Fury: The Legend of Hank
11 august – Avanpremieră Paws of Fury: The Legend of Hank

11 august – Avanpremieră Paws of Fury: The Legend of Hank

Joi, 11 august 2022, Cinema City Iulius, Cinema City Vivo, Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria

Paws of Fury: The Legend of Hank (Animăluțe furioase: Legenda lui Hank) – regia: Mark Koetsier, Rob Minkoff, Chris Bailey

Cu: Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Michelle Yeoh, Ricky Gervais, Mel Brooks

Gen film: Acţiune/ Animaţie/ Comedie/ Familie   Paws of Fury

Durata: 97 minute

Hank, un câine adorabil cu capul în nori își dorește să devină maestru samurai și pornește în căutarea destinului său. Din păcate pentru el, ceea ce găsește în schimb este un oraș ciudat și neprimitor denumit Kakamucho. Acolo, fără să vrea, iese în evidență, având în vedere că este singurul câine și restul locuitorilor sunt… pisici! Și, așa cum știm cu toții, pisicilor chiar nu le plac câinii.

Disperat să le mulțumească orășenilor, Hank devine fără să vrea parte din planurile egoistului Ika Chu de a elimina toți locuitorii din Kakamucho. Doar un mic obstacol îi stă lui Ika în calea de a domina lumea (bine, formată din Kakamucho) și planul său malefic este să-l păcălească pe Hank să-l ajute, alungând cetățenii din oraș pentru totdeauna.

Lui Hank îi sare în ajutor doar Jimbo, în trecut un samurai puternic, actualmente căzut din grație, și Emiko, un pisoi înflăcărat care are aceleși vise precum Hank. Împreună, acest trio neobișnuit pornește într-o călătorie în care sunt obligați să își depășească prejudecățile și să învețe adevăratul sens al prieteniei.

Program:

Cinema City Iulius: 11:50(ro) 14:00(ro)

Cinema City Polus: 11:20(ro) 12:20(ro) 13:40(ro)

Florin Piersic 15:00(ro)

Victoria 15:30(ro)

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page