15 iulie –  Concert: Bigg Dimm a’Band
15 iulie – Concert: Bigg Dimm a’Band

15 iulie – Concert: Bigg Dimm a’Band

Sâmbătă, 15 iulie 2023ora 19:00, Zazen, str. Frasinului, nr. 41

Intrarea liberă

Bigg Dimm a’Band vin în grădina Zazen cu Summer Intimate Sessions. Hai cu noi!

Concertul își propune revelarea profunzimii umanului. O sondare adâncă în măruntaiele sufletului. O muzică din care nu lipsește paleta variată ale emoțiilor umane.

Irizările romantice ale pianului, adâncimea basului, complexitatea tobelor, tânguirile și exploziile saxofonului, versatilitatea sintetizatorului și emoția vocii completează un tablou optim, un spațiu de comuniune între muzicieni și auditor. Paleta stilistică este diversă, dar ancorată în muzica nouă. Lucrări semnate de Tiberiu Herdlicska se împletesc cu muzici diverse, selectate atent.

Ansamblul este o poveste muzicală, conturată în jurul pianistului și compozitorului Tiberiu Herdlicska, coordonatorul acestui ansamblu. Sub umbrela sa, acest ansamblu reunește studenți talentați care propun publicului călătorii în teritorii muzicale diverse: de la clasic, jazz, rock sau pop până la irizații contemporane. Astfel, în orice formulă se prezintă, Bigg Dimm a’Band își păstrează un înalt profesionalism, îmbibat cu umor și bucuria de a cânta împreună.

Te așteptăm!

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page