7-10 septembrie: BeerCrafters – Festival
7-10 septembrie: BeerCrafters – Festival

7-10 septembrie: BeerCrafters – Festival

07 – 10 septembrie 2023, ora 16:00, Aleea Stadionului

BeerCrafters – experiențe unice pe Platoul Arena Sportivă si Aleea Stadionului din Cluj-Napoca!

Vino și alătură-te nouă pentru 4 zile pline de bucurie și distracție în lumea fascinantă a berii artizanale!

Ce te așteaptă:

Călătorie prin arome: descoperă peste 40 de tipuri de bere artizanală, fiecare cu propria sa poveste și arome unice! De la arome fructate la cele intense și curajoase, vei explora o gamă variată de gusturi autentice.

Delicii gourmet: bucură-ți papilele gustative cu peste 20 de tipuri de mâncăruri artizanale, pregătite cu pasiune și creativitate. De la rețete tradiționale reinterpretate la experiențe culinare inedite, vei savura fiecare mușcătură.

Muzică și ritmuri: Indiferent de preferințele tale muzicale, vei găsi ceva pe placul tău! Experimentează concerte live și DJ sets, cu genuri variate, pentru a te ține în mișcare pe tot parcursul festivalului.

Bucurie pentru mici și mari: Nu vrem să-i lăsăm pe cei mici deoparte! Zone special amenajate pentru copii le care oferă distracție, iar pentru adulți, avem zone de relaxare pentru a te destinde și a socializa.

Fii parte dintr-o experiență unică în lumea berii artizanale! Răsfață-ți simțurile, explorează aromele și creează amintiri de neuitat alături de prieteni noi și vechi.

Pregătește-te pentru o călătorie epică în lumea berii! Nu rata evenimentul anului!

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page