Elementum – mini: Ediție în acest weekend
Elementum – mini: Ediție în acest weekend

Elementum – mini: Ediție în acest weekend

Cea de-a doua mini ediție a îndrăgitului festival Elementum va avea loc, chiar la începutul vacanței de vară, între 16 și 18 iunie, la Centrul de Recreere Anadary din localitatea clujeană Florești (strada Stejarului f.n.).

În cele trei zile de eveniment, vor avea loc o mulțime de activităţi culturale, artistice şi distractive, pentru a face din minifestivalul Elementum un eveniment creativ şi amuzant pentru copii, dar şi pentru părinţi. Printre activităţile de la miniElementum se numără: teatru de păpuşi, spectacole interactive de muzică și dans (Mr. Nicu, Etherium Eurythmy), numere de magie, bubble-party și ateliere creative. Acestea vor fi completate de concerte (Big Dimm a’Band, Due Celeste), activităţi distractive, loc de joacă interior cu tiroliană, lasertag, tobogane gonflabile, piscină cu bile şi spațiu de joacă exterior amenajat cu căsuţe tematice.

Intrarea la miniElementum este liberă, doar unele dintre activități vor fi taxate (tobogane gonflabile, lasertag, facepainting), însă prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, promit organizatorii.

Focul, Aerul, Apa si Pământul și-au făcut prieteni noi în lumea Anadary. Și pentru că le-a fost tare dor de voi s-au gândit să dea o petrecere la marginea pădurii. La intrarea în festival nu trebuie să plătiți nimic, dar unele dintre activități precum lasertag, toboganele gonflabile, facepainting, vor fi taxate suplimentar. Nu vrem să dezamăgim, așa că vă asigurăm că preţurile vor fi accesibile şi merită să le încercați. 

Veniţi şi bucuraţi-vă de distracție și creativitate fără nicio bătaie de cap! Ne dorim să vă oferim o experiență memorabilă, plină de distracție și activități culturale, într-un cadru natural şi prietenos. Aşadar, haideți să sărbătorim începutul de vacanţă împreună la miniElementum, în frumoasa poieniță Anadary! Anul acesta e doar o mini ediție a festivalului, dar ne străduim să găsim spațiul potrivit care să cuprindă un nou Elementum la amploarea din 2019.

A declarat Anna Crainic, organizatorul miniElementum .

Programul mini-festivalului:

  • Vineri, 16 iunie – 14,00 – 22,00
  • Sâmbătă, 17 iunie – 10,00 – 22,00
  • Duminică, 18 iunie – 10,00 – 20,00

Participanții vor avea acces la food & drinks zone, unde pot alege dintr-o varietate de rețete de mâncare delicioasă, dulciuri și băuturi. De asemenea, accesul în zona de activități se poate face cu pături sau salteluțe din spumă.

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page