Aeroportul Internațional Cluj anunță zbor către Singapore, cu o singură escală!
Aeroportul Internațional Cluj anunță zbor către Singapore, cu o singură escală!

Aeroportul Internațional Cluj anunță zbor către Singapore, cu o singură escală!

Zborul de pe Aeroportul Internațional Cluj spre Singapore este cu escală în Frankfurt, ruta Cluj-Napoca- Frankfurt fiind operată de Lufthansa cu 3-4 zboruri pe săptămână.

Aeroportul din Frankfurt este cel mai aglomerat din Germania, dar şi unul dintre cele mai aglomerate atât din Europa, cât și din lume.

Frankfurt este unul dintre principalele centre financiare ale continentului european, cu sediul Băncii Centrale Europene, Deutsche Bundesbank, Bursa Frankfurt, Deutsche Bank, DZ Bank, KfW, Commerzbank, mai multe cloud și fintech startup-uri și alte institute. Automotivele, tehnologia și cercetarea, serviciile, consultanța, media și industriile creative completează baza economică.

Singapore este cel mai mare port din Asia de Sud-Est și unul dintre cele mai aglomerate din lume. Mâncarea din Singapore este legendară, cu centre aglomerate de hawker și cafenele non-stop oferind mâncare accesibilă din toate părțile Asiei.

Combinând zgârie-norii și metrourile unui oraș bogat, futurist și modern cu un amestec de diferite culturi asiatice, cum ar fi influențele chinezești, malaeziene și indiene și un climat tropical, cu mâncare gustoasă, cumpărături bune și o viață de noapte vibrantă scenă, acest Garden City face o escală sau trambulină grozavă în regiune.

Sursa: zcj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page