Antalya, o privire în inima Turciei
Antalya, o privire în inima Turciei

Antalya, o privire în inima Turciei

Turcia este o țară europeană, o țară asiatică, o țară din Orientul Mijlociu, o țară balcanică, o țară caucaziană, o țară vecină cu Africa, țara Mării Negre, Mării Caspice, toate acestea.

– Ahmet Davutoglu

Pentru a-și putea face cât mai cunoscută moștenirea culturală, Turcia își deschide larg porțile prin impresionante pachete turistice. Aceasta nu vă pune la dispoziție doar un simplu spațiu în care să vă petreceți câteva zile de concediu, ci vă oferă o întreagă suită de servicii și facilități, potrivite pentru fiecare gust în parte.

Astfel că dacă vreți să vă bucurați privirea cu realitatea istorisirilor despre care au curs râuri de cerneală, să descoperiți încărcătura simbolică a locurilor și să aveți în apropiere toate tipurile de relief – valurile și briza mării la picioare, iar linia orizonului să cuprindă munții maiestuoși, Antalya și riviera turcească pot fi un punct de pornire.

Întâi de toate, se poate ajunge cu ușurință în Antalya de pe aeroporturile românești, zborul având o durată de maxim 2 ore. De aici, legătura cu Belek, de exemplu, care este unul dintre tărâmurile resorturilor turcești, se face ușor printr-un mijloc de transport, suma fiind una modică.

 Ei bine, în ceea ce privește alegerea hotelului potrivit pentru preferințele dumneavoastră, căutarea se poate face pe cont propriu sau printr-o agenție de turism, precum Destine Holidays. Înființată în anul 2018, parte a grupului de firme Destine Holding alături de: Destine Broker de Asigurare Reasigurare, Destine Leasing IFN, Destine Imobiliare si Destine Asigurari – Rep. Moldova, misiunea acesteia este de a oferi servicii impecabile prin care să satisfacă nevoia de excelență a clienților și să ofere experiențe ce depășesc granițele unei rezervări online. Urmărind să devină cel mai mare hypermarket de turism din România, cei de la Destine își întâmpină clienții cu un nou concept – brokerul tău de vacanțe. Mai exact, turiștii Destine Holidays pot compara ofertele de călătorie a celor mai importanți Tour Operatori atât din România, cât și din străinătate, în urma interacțiunii cu cea mai complexă și mai variată gamă de servicii turistice, pe care agenția le prezintă.

În ceea ce privește conexiunea lor cu hotelurile de lux din Antalya, veți observa diversitatea pe care o oferă – fie că doriți să mergeți în familie, alături de copii (indiferent de vârstă), să fiți aproape de plajă sau să vă odihniți la piscină, spa și alte facilități sau să luați la pas aleile resortului care vă poartă către crâmpeie de vegetație și liniște și nu în ultimul rând, să vă încântați papilele gustative cu mese a la carte, pregătite de cei mai de seamă bucătari și servite în locuri de poveste.

Managerul de la Calista Luxury Resort asemuia hotelurile oamenilor, astfel încât nu doar exteriorul și arhitectura trebuie să fie cele ce atrag privirile, ci serviciile și fiecare detaliu al șederii să fie oglinda sufletului clienților. Prin urmare, câteva hoteluri care cuprind acest cocktail de plăceri sunt:

  • Calista Luxury Belek 5* UAI
  • Hotel Vonresort 5* UAI
  • Hotel Terrace Elite Resort 5* UAI
  • Hotel Aquaworld Belek 5* UAI
  • Hotel Spice 5* UAI
  • Hotel Ela Excellence 5* UAI
  • Hotel Belek Beach 5* UAI

Fiecare hotel își țese propriul fir al poveștii, iar cei de la Destine Holidays vă pot ajuta să-l cunoașteți într-un mod care să vă ofere cea mai frumoasă experiență, atât în străinătate, cât și în țară. Clientul rămâne, de altfel, centrul universului turistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page