Astăzi, 2 februarie: Camera comună – spectacol 
Astăzi, 2 februarie: Camera comună – spectacol 

Astăzi, 2 februarie: Camera comună – spectacol 

2 februarie 2023, ora 19:00, Casa Tranzit, str. Barițiu nr. 16

Intrarea liberă

Regia: Raul Coldea

Durată: aprox. 90 minute
Vârstă recomandată: 14+

Un apartament bucureștean oarecare. Trei tineri care locuiesc împreună și un război care începe în apropiere. O criză care se anunță. Alta care se întâmplă deja. Războiul ca spectacol, transmis live pe rețele de socializare și la televizor. Dialogul. Speranța.

„Camera comună” este o incursiune emoțională într-un prezent plin de incertitudine și într-un viitor distopic. Cum putem acționa într-o lume marcată de criza climatică, de cea energetică și de război? Ce mai înseamnă solidaritatea azi? Cum facem ca frica și dezamăgirea oamenilor să nu mai fie confiscate? Cum le putem înțelege și cum pot deveni speranță?

  • Spectacolul va fi urmat de o discuție cu publicul.
  • Atenție, spectacolul conține scene care pot avea un puternic impact emoțional și efecte speciale (fum de scenă).

O producție Gastivists România.


Colectivul Gastivists este o echipă mică de oameni motivați, activi într-o varietate de lupte legate de climă și opresiune din diferite țări. În România, acesta își propune să sprijine grupurile locale care luptă împotriva infrastructurii de gaze și exploatări noi. Cu accent pe crearea de conexiuni între acestea și diferitele grupuri din întreaga lume, colectivul contribuie la dezvoltarea unei mișcări care vrea să oprească (tot) gazul și va duce la o tranziție energetică justă.

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page