Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute ajunge în România
Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute ajunge în România

Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute ajunge în România

După succesul copleșitor obținut în cele mai prestigioase Teatre și Arene italiene, spectacolul „Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute” ajunge în România pentru a susține două concerte: 07 septembrie 2022, in Parcul Zazen Cluj, începând cu ora 20:00.

Biletele sunt disponible pe: eventim.ro enterix.ro myticket.ro și Librăriile Cărturești.

Bazată în întregime pe muzica Queen, Bohemian Symphony este un tribut adus muzicii Symphonic Rock.

Patru cântăreți, o trupă rock și o orchestră simfonică între muzică și efecte vizuale spectaculoase într-o atmosferă vibrantă. O  experiență muzicală și vizuală care surprinde simțurile publicului într-un mod inovator. Patru cântăreți, o trupă rock, o orchestră simfonică care va reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock.

Cu scopul de a aduce un omagiu talentului extraordinar al lui Freddie Mercury și al însoțitorilor săi, publicul este însoțit să retrăiască moștenirea imensă a repertoriului Queen, cu aranjamente orchestrale care respectă esența sa, îi sporesc puterea.

Scris de Giacomo Vitullo, regizat de Maestrul Luca Bagagli, Bohemian Symphony este o călătorie doar pentru „nemuritori” și „băieți săraci care nu au nevoie să fie înțelese”.

O secțiune orchestrală, Bohemian Symphony Orchestral Queen tribute, constând din coarne, alamă, corzi și percuții care însoțesc vocile puternice ale Alessandrei Ferrari, Roberta Orrù, Andrea Casali și Damiano Borgi susținut de energia trupei rock Enrico Scopa, Andrea Palmeri, Giacomo Vitullo, Lorenzo Milone.

Două ore de spectacol pur în care muzica simfonică, proiecțiile și spectacolele live camera vor încadra melodiile de neuitat, ar fi Show Must Go On, Barcelona, Sub presiune, Cineva de dragoste și Bohemian Rhapsody, care se va entuziasma publicul într-un vârtej de adrenalină emoțională pură pentru a consacra strălucirea și nemuritorul Queen.

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page