Cei mai talentați comedianți începători din Cluj se vor întrece în glume la „Stand Up Challenge”.
Cei mai talentați comedianți începători din Cluj se vor întrece în glume la „Stand Up Challenge”.

Cei mai talentați comedianți începători din Cluj se vor întrece în glume la „Stand Up Challenge”.

Cei mai talentați comedianți la început de drum vor scoate „din mânecă” cele mai bune glume în cadrul concursului „Stand Up Challenge” care va avea loc vineri, 26 mai, la Cinema Dacia.

Zece concurenți, comedianți amatori, vor încerca să impresioneze cu glumele lor atât juriul, cât și publicul. Premiul juriului va fi de 1000 de lei, iar cel al publicului constă într-un bilet la spectacolul comediantului scoțian Daniel Sloss.

Fiecare concurent va susține un număr de stand-up comedy de 5-6 minute. La final juriul va delibera și va alege un câștigător, iar publicul își va vota separat preferatul.

Evenimentul are loc vineri, 26 mai, la Cinema Dacia (strada Bucegi, nr. 11). Intrarea la eveniment se face începând cu ora 19:30 și începe la ora 20:00, cu un moment din partea invitatului special, comediantul Nicu Bendea.

Concurenții sunt: Gabriel Țepes, Teodor Abagiu, David Schmidt, Vlad Oleanu, Andreea Ciocan, Alex Răzvan, Adrian Glorea, Fodor Csaba, Traian Dobra și Andrei Ursu.

În ultimii 2 ani am văzut o creștere foarte mare a interesului pentru comedie în Cluj. Tot mai mulți oameni doresc să urce pe scenă și să se afirme. Cu Stand Up Challenge am vrut să dăm o șansă celor care sunt la început de drum, din Cluj și nu numai, să se diferențieze și să arate ce pot. În timp ce există deja concursuri televizate cu ar fi iUmor sau Stand-up Revolution, natura televiziunii e fundamental diferită de un spectacol live de stand-up comedy. Și, în timp ce un comediant bun trebuie să se poată afirma și pe televizor la o filmare, nu trebuie să uităm de elementul de prezență care poate fi simțit cu adevărat doar la un show live. În plus, am simțit că mediul competitiv al unui concurs poate determina concurenții să își consolideze glumele într-un număr cât mai bun posibil și să încerce să își depășească limitele,

a spus George Mesaroș, organizator.

Juriul este format din:

  • Paul Szabo;
  • Andreea Curea;
  • Tibi Codorean;
  • Tudor Costina.

Evenimentul va fi moderat de George Mesaroș.

Biletele la eveniment se pot achiziționa de AICI.

Sursa: comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page