Cel mai apreciat SPITAL de stat din Cluj-Napoca. 75% dintre pacienți au fost FOARTE mulțumiți de medici.
Cel mai apreciat SPITAL de stat din Cluj-Napoca. 75% dintre pacienți au fost FOARTE mulțumiți de medici.

Cel mai apreciat SPITAL de stat din Cluj-Napoca. 75% dintre pacienți au fost FOARTE mulțumiți de medici.

Un spital din Cluj-Napoca a reușit să primească aprecierile majorității pacienților externați, care au și completat un chestionar pus la dispoziție de Ministerul Sănătății.

Astfel, 95% dintre respondenți consideră că starea lor de sănătate este mai bună după externarea din această unitate sanitară.

Spitalul Clinic de Recuperare este cea mai apreciată unitate sanitară publică din Cluj-Napoca în ceea ce privește satisfacția pacienților față de activitatea și implicarea medicului, respectiv a asistentelor medicale, față de serviciile medicale oferite, dar și raportat la starea de sănătate după externare.

După analizarea datelor obținute în urma aplicării chestionarului de feedback al pacientului, colectate prin intermediul Mecanismului de Feedback al Pacientului de către Ministerul Sănătății pentru luna martie se constată că:

  • 75% dintre respondenți au menționat că sunt foarte mulțumiți de activitatea și implicarea medicului;
  • 68,6% dintre pacienții care au răspuns chestionarului au precizat că sunt foarte mulțumiți de activitatea și implicarea asistentelor medicale;
  • 68,25% dintre respondenți s-au declarat foarte mulțumiți de serviciile medicale oferite de instituția spitalicească;
  • 95% dintre pacienții respondenți consideră că starea lor de sănătate este mai bună după externare.

Aceste rezultate sunt consecința directă și a numeroaselor investiâii extrem de consistente din punct de vedere financiar pe care le-am făcut pentru Spitalul de Recuperare, precum și a profesionalismului și implicării întregii echipe medicale,

a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care a și felicitat conducerea spitalului și personalul acestuia.

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca se află sub autoritatea CJ și este singurul cu acest profil din Transilvania și unul din cele două existente în țară. Acesta este și motivul pentru care adresabilitatea este una extrem de ridicată.

Sursa: cluj24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page