Cel mai mare târg de carte din Transilvania, la Cluj-Napoca
Cel mai mare târg de carte din Transilvania, la Cluj-Napoca

Cel mai mare târg de carte din Transilvania, la Cluj-Napoca

Cel mai mare târg de carte din Transilvania revine la formatul și în locul care l-au impus de peste 15 ani, atât în peisajul cultural național, cât și în inimile pasionaților de lectură: Gaudeamus Radio România se deschide miercuri, 13 aprilie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca!

Evenimentul, ajuns în acest an la ediția cu numărul 21, este organizat de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, și se desfășoară în perioada 13 – 17 aprilie.

Târgul s-a bucurat de deschiderea oficială miercuri, 13 aprilie, la orele 12:00. De asemenea, acesta va fi zilnic deschis, între orele 10.00 și 20.00.

Timp de cinci zile, cartea, pentru toate vârstele, preferințele și preocupările, va lua în stăpânire, cu voia gazdelor, unul dintre spațiile emblematice ale Ardealului, Piața Unirii din Cluj-Napoca. Peste 60 de participanți (edituri, distribuitori de carte românească și străină, jocuri educative și muzică), aproape 40 de sesiuni de lansări, prezentări de carte și întâlniri cu scriitorii, vor transforma în aceste zile centrul orașului în centrul vieții literare din țara noastră.

Formatul tradițional și cel online vor conviețui și la această ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România: toate standurile amenajate în Piața Unirii se vor regăsi și în format virtual, alături de cele ale participanților care au optat exclusiv pentru formula online, pe website-ul www.gaudeamus.ro.

Sponsorii ediției 2022 a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România din Cluj-Napoca sunt companiile clujene Casa de Expediții Augustin Trans și Restaurant Shanghai.

Sursa: Radio România Gaudeamus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page