CFR SA a scos la licitație consultanța pentru Cluj-Napoca – Episcopia Bihor
CFR SA a scos la licitație consultanța pentru Cluj-Napoca – Episcopia Bihor

CFR SA a scos la licitație consultanța pentru Cluj-Napoca – Episcopia Bihor

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a scos joi la licitație supervizarea și consultanța pentru Cluj Napoca-Episcopia Bihor, linie care urmează să fie modernizată. Contractul se referă la primele două loturi.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect „Servicii de consultanță și supervizarea proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții Electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor”, Lot 1 Cluj-Napoca – Aghireș și Lot 2 Aghireș – Poieni”. Valoarea totală estimată a contractului este de 42.938.125,74 de lei, echivalentul a 8,7 milioane de euro.

Procedura de achiziție este împărțită în două loturi, după cum urmează:

  • Servicii de consultanță și supervizare a proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții ”Electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor”, Lot 1 Cluj-Napoca – Aghireș.

Valoarea estimată fără TVA: 21.967.593,01 lei.

  • Servicii de consultanță și supervizare a proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții ”Electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor”, Lot 2 Aghireș – Poieni.

Valoarea estimată fără TVA: 20.970.532,73 lei.

Pentru participarea la licitație se solicită experiență similară. Ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani (perioadă ce se calculează de la data limită de depunere a ofertelor) a prestat servicii similare cu cele licitate în valoare cumulată de minimum 15.000.000 de lei fără TVA prin prezentarea a minimum un contract, maximum cinci contracte.

Prin servicii similare se înţeleg servicii de consultanță și supervizare a execuției lucrărilor în domeniul infrastructurii feroviare care să includă elemente de infrastructură şi suprastructură de cale ferată (se exclud metroul și tramvaiul), inclusiv cele aflate în derulare și cele finalizate în ultimii cinci ani, duse la bun sfârşit (servicii recepţionate parţial şi/sau servicii recepţionate la terminarea prestării), cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 30 august 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 2 martie 2023.

Licitația pentru lucrările propriu-zise de modernizare este încă în desfășurare.

Sursa: clubferoviar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page