Clubul de Carte Cluj: Copiii din miez de noapte, Salman Rushdie
Clubul de Carte Cluj: Copiii din miez de noapte, Salman Rushdie

Clubul de Carte Cluj: Copiii din miez de noapte, Salman Rushdie

Marţi, 25 octombrie 2022, ora 18:30, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuită.

Marți, ne dăm întâlnire la Bookstory pentru a discuta despre „Copiii din miez de noapte”, unul dintre cele mai apreciate romane ale scriitorului Salman Rushdie. Canapeaua albastră ne așteaptă!

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea și marți ne vedem la Bookstory, pentru discuții față în față. Intrați în librărie și coborâți scările (întrebați librarii dacă nu știți unde sunt scările).

Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.

Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Achiziționați cartea de la Bookstory cu 10% reducere! Trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea în librărie.

Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, dar #spoilers!

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag!

Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea sau două buymeacoffee.com/aivimediahub. Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page