Cluj Circus Days
Cluj Circus Days

Cluj Circus Days

Circus Fairies vă invită la Cluj Circus Days 2022, primul festival de circ contemporan din România!

29 – 31 iulie 2022, ora 16:00, Camping Colina, Drumul Sfântul Ioan FN

Participarea gratuită

De ce un festival de circ?
Pentru că dorim să promovăm circul contemporan ca nouă formă de artă, sport și educație alternativă, ce aduce imense beneficii la nivel personal și de grup. Și pentru că este foarte plăcut și distractiv!

Învățarea abilităților de circ oferă o serie bogată de beneficii participanților – creșterea capacității de atenție și concentrare, dezvoltare personală și socială, sănătate mentală și emoțională – totul într-o atmosferă necompetitivă și distractivă.

Vrem să aducem împreună comunitatea de circ contemporan din România pentru a ne cunoaște sau reîntâlni, a ne bucura unii de alții și a învăța unii de la ceilalți.

Veți avea parte de:

  • Spectacole de circ contemporan,
  • Animații stradale,
  • Jonglerie cu foc și leduri,
  • Ateliere și piste de inițiere,
  • Masterclass-uri,
  • Jocuri și concursuri de circ,


Activități pentru toate vârstele și abilitățile.Veți putea încerca jonglerie cu diverse obiecte, flowarts cu poiuri, acrobație aerială și acrobalance, trasee de echilibru, provocări pe monociclu și multe altele.

Cluj Circus Days este, pe de o parte, un festival de circ contemporan pentru participanții de toate vârstele, indiferent de nivelul de cunoștințe din domeniul circului. În același timp este o convenție de circ dedicată comunității naționale a artelor circului cu activități special dedicate lor, dar totodată impresionante pentru public.

Prima ediție Cluj Circus Days a fost planificată inițial pentru anul trecut, însă din cauza restricțiilor de pandemie festivalul s-a transformat într-o adunare restrânsă de jongleri și activități online. Din acest motiv reluăm anul acesta cu și mai mult avânt ceea ce ne-am propus anul trecut și ne-am decis ca și anul acesta participarea la activități și spectacole să fie gratuita.

Dacă doriți să ne susțineți eforturile și activitățile, donațiile sunt binevenite și vă mulțumim pentru orice sprijin oferit.

Pentru cei care sosesc din alte orașe, există posibilitate de cazare cu cortul în campingul din incinta festivalului la prețul de 40lei/pers/noapte sau 100lei/pers/3nopți.Pentru mai multe detalii, scrieți-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook Circus Fairies.

Prima zi a evenimentului Cluj Circus Days, 29 iulie 2022, este rezervată comunității de circ contemporan din România. Dacă ai jonglat vreodată cu orice obiect, ai făcut echilibristică pe slackline, picioroange, monociclu etc, te-ai jucat cu poi-urile sau ai făcut acrobații (aerials, pole, acrobalance/acro-yoga etc), te așteptăm pe grupul  (https://www.facebook.com/groups/179216470941749/), unde vom discuta mai multe detalii despre activitățile special dedicate vouă. Nu contează nivelul și frecvența cu care practici acest sport, te așteptăm cu mare bucurie!

Vă așteptăm cu drag!

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page