Cluj-Napoca are acum un Centru pentru Tineret.
Cluj-Napoca are acum un Centru pentru Tineret.

Cluj-Napoca are acum un Centru pentru Tineret.

Ieri, 11 ianuarie, a avut loc evenimentul de deschidere al noului Centru pentru Tineret realizat de Primăria Cluj-Napoca. Prin acest proiect se urmărește creșterea participării tinerilor la viața comunitară și susținerea dezvoltării profesionale și educaționale a acestora prin crearea unui cadru adaptat nevoilor.

Centrul pentru Tineret se află în incinta Palatului Statusului Romano-Catolic de pe strada Iuliu Maniu (nr. 1) și are o suprafață de aproximativ 125 mp. Valoarea totală a lucrărilor a fost de 889.698,46 lei TVA inclus. Spațiul este gândit într-o perspectivă multifuncțională și va găzdui activități culturale și educaționale dedicate tinerilor, fiind dotat cu toate cele necesare bunei desfășurări a evenimentelor, inclusiv sistem de sonorizare cu mixer, boxe active și microfoane wireless, ecran digital C-Touch, sistem integrat de live-streaming etc..

Centrul pentru Tineret este o inițiativă rezultată din dorința cetățenilor exprimată în cadrul procesului Bugetare participativă. Mai multe informații despre program, modalitățile de rezervare și închiriere a spațiului și alte detalii sunt disponibile pe platforma online www.tineretclujnapoca.ro.

De asemenea, cerere pentru organizarea unor evenimente la Centrul pentru Tineret, Casino, Turnul Croitorilor, Cinema Dacia sau Cinema Mărăști se poate depune online, pe site-ul Primăriei, accesând următorul link: https://e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/…

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page