Clujenii pot descoperi cele mai noi tendinte in domeniul amenajarilor interioare
Clujenii pot descoperi cele mai noi tendinte in domeniul amenajarilor interioare

Clujenii pot descoperi cele mai noi tendinte in domeniul amenajarilor interioare

Descoperă cele mai noi tendințe și inovații în domeniul amenajărilor interioare, la Interior Design Week de la Iulius Mall Cluj!

Interior Design Week are loc la Iulius Mall Cluj și promite o experiență captivantă unde publicul larg poate găsi inspirația pentru modelarea unor spații de locuit în care să predomine echilibrul, bunul gust și confortul. Astfel, până pe 16 octombrie 2022, 18 furnizori autohtoni din domeniul amenajărilor interioare vin cu idei, soluții și oferte care să te aducă cu un pas mai aproape de casa visurilor tale.Evenimentul este organizat de IDW, FI Design și Iulius Mall Cluj. 

Un eveniment inedit pe harta designului de interior din Româniaare loc săptămâna aceasta la Iulius Mall Cluj, în Atrium.Interior Design Week oferă un cadru de întâlnire pentru designeri, business-uri din domeniu și public iubitor de frumos, care poate descoperi tendințele pentru 2023. În continuare, specialiștii recomandă articolele prietenoase cu mediul, formele neobișnuite, culorile naturale, caracterul practic, funcționalitatea și atenția la detalii, toate alese în funcție de nevoile și dorințele clientului. Astfel, indiferent dacă plănuiești mici ajustări sau amenajări magistrale, cu siguranță vei găsi idei și trenduri din care să te inspiri.

Vei descoperi piese de mobilier, care te ajută să creezi noi spații și stări printr-o multitudine de combinații posibile, profiledecorative ce au rol practic și estetic și care reprezintă o modalitate elegantă de finisare a suprafețelor, obiecte decorative și perdele care să ofere acel final touch din orice cameră, idei pentru o baie modernă, dar care aduce natura mai aproape detine, dar vei afla și cum poți integra tehnologia în designul de interior. 

La Interior Design Week se pune accent pe inovație și inventivitate și vei avea șansa să descoperi cele mai creative moduri de a amenaja o casă, potrivită oricărui stil de viață.

Sursa: efainlacluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page