Copiii cu deficiente de vedere din Cluj au avut parte de un weekend activ la munte.
Copiii cu deficiente de vedere din Cluj au avut parte de un weekend activ la munte.

Copiii cu deficiente de vedere din Cluj au avut parte de un weekend activ la munte.

𝐓𝐚𝐛𝐚𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐦𝐨𝐧𝐭𝐚𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐢 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐃𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐕𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞.

Elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, instituție de învățământ special aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, au avut parte de un weekend activ. O parte dintre aceștia au participat la Tabăra de escaladă care a avut loc la Moara de Pădure, în comuna Băișoara.

Derulat între 16 și 18 septembrie a.c., evenimentul a fost organizat de către Asociația Clubul Sportiv Kory Francisc, Organizația de caritate Eco-Phoenix și Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo din subordinea Consiliului Județean Cluj.

Tabăra, care a găzduit mai bine de 30 de participanți, a cuprins, pe parcursul celor trei zile, activități sportive specific montane, precum cățărat, tiroliană și parc de aventură, dar și jocuri, foc de tabără și recitaluri de muzică.

Menirea acestor tabere este de a întări încrederea în sine a copiilor din cadrul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere și de a le transmite – prin intermediul voluntarilor prezenți – dragostea pentru munte.

👏Felicitari organizatorilor și tuturor celor care au contribuit la reușita evenimentului, mulțumiri speciale șefului Salvamont-Salvaspeo Cluj, Gheorghe Frățilă, pentru generozitate și implicare! Nimic nu poate egala bucuria oferită acestor copii extraordinari!

Sursa: efainlacluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page