Ediția Cluj Never Sleeps, ediția a 10-a, a ajuns la sfârșit
Ediția Cluj Never Sleeps, ediția a 10-a, a ajuns la sfârșit

Ediția Cluj Never Sleeps, ediția a 10-a, a ajuns la sfârșit

Federația Tinerilor din Cluj anunță cu entuziasm încheierea ediției Zenit a Cluj Never Sleeps, desfășurată în perioada 3-7 iunie.

Evenimentul a reunit comunitatea clujeana printr-o serie de activități captivante și momente de neuitat.

Evenimente Principale:

  • Cluj Beach Beats Party ce a avut loc pe Plaja Urbană din cartierul Grigorescu a fost o seara în care tinerii au dansat și au socializat într-o atmosferă de festival.
  • Primordial Fireshow a încins spiritele în prima seară pe strada M. Kogălniceanu, creând o atmosferă unică și plină de mister.
  • Midnight Snack, un eveniment emblematic pentru Cluj Never Sleeps, unde comunitatea s-a bucurat de voie bună și gustări delicioase.
  • În ultima seară, Cluj Never Sleeps a fost încheiat remarcabil cu un Silent Party. Participanții s-au distrat pe trei genuri muzicale diferite, mixate de No Idea, Mitsubitchi și Detour. Evenimentul a fost un succes, oferind o experiență unică și memorabilă tuturor celor prezenți.

Ediția din acest an a fost posibilă datorită contribuției și implicării unor organizații și persoane remarcabile care au facilitat ateliere și activități: AIESEC, SSE (Societatea Studenților Europeniști), ASTF (Asociația Studenților de la Teatru și Film), Magic Yoga Cluj, School of Health – Generation H, Anna’s Work, OSM (Organizația Studenților Mediciniști), Salsa Caliente, OSC (Organizația Studenților Chimiști), Define School, Eternal Flames P, The Hive, Cristina Labo, Dog Assist, Șerban Mark Pop, Giulia Cariadna, OST (Organizația Studenților pentru Turism), Harmony Inside, Vraja Patrick Roberto, Adi Daisler, Com’ON Cluj, Comunitatea 156, Sturzu Iulia și DJ Migoz.

De asemenea, Cluj Never Sleeps nu ar fi putut lua loc fără sponsorii și partenerii Federației Tinerilor din Cluj, pentru care se aduc următoarele mulțumiri. 

Acest proiect a fost implementat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” și BCR; împreună cu partenerii media BeNow, InspireNow, Radio România Cluj, Radio România Cultural și TVR Cluj. 

Se aduc mulțumiri pentru colaboratorii proiectului: Crama La Salina, Magnolia, Elyria, Daisler Print House, Pominova, Cartofisserie, Burn, Iulius Mall Cluj Napoca și Cafizzio.

Ediția Zenit a Cluj Never Sleeps a fost un succes răsunător, oferind participanților oportunitatea de a se bucura de activități culturale și de divertisment într-un cadru inovativ și captivant. Federația Tinerilor din Cluj mulțumește tuturor participanților și partenerilor pentru implicare și sprijin, promițând o ediție și mai spectaculoasă în anul următor.

Pentru mai multe detalii vă invităm să ne urmăriți pe:

Sursa: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page