Egalitatea de gen se poate preda în școli!
Egalitatea de gen se poate preda în școli!

Egalitatea de gen se poate preda în școli!

Cadrele didactice din învățământul preuniversitar au la dispoziție, un 𝙈𝙖𝙣𝙪𝙖𝙡 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙥𝙧𝙚𝙙𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙨𝙞 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙜𝙧𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙡𝙖 𝙘𝙡𝙖𝙨𝙖 𝙖 𝙚𝙜𝙖𝙡𝙞𝙩𝙖𝙩𝙞𝙞 𝙙𝙚 𝙜𝙚𝙣, cuprinzând fundamente teoretice și sugestii concrete de activități pentru a aborda egalitatea de gen la clasă.

Manualul poate fi descărcat gratuit de aici: https://bit.ly/3RNKy8D

Situațiile în care există inegalitate de gen apar deseori în mediul școlar și se răsfrâng asupra tuturor elevilor, nu doar asupra celor vulnerabili, de multe ori consecințele fiind profunde, iar profesorii trebuie să fie capabili să gestioneze astfel de situații,

a subliniat Ligia Murășan, profesoară de română în Almașu, jud. Sălaj, una dintre cadrele didactice consultate în elaborarea materialului.

Manualul a fost elaborat de o echipă de experte și cercetătoare alcătuită din Alexandra Columban, Irina Ilisei, Dana Marțiș, Laura Grünberg, Georgiana Lincan și Andreea Voina, în cadrul proiectului EGALIS: egalitate de gen prin schimbare socială și educație.

Detalii 👉https://bit.ly/3TVB7G6

***

Proiectul “EGALIS: egalitate de gen prin schimbare socială şi educaţie” este finanțat de Active Citizens Fund – Romania – prin Granturile SEE 2014-2021.

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page