Expozitia Brickenburg. Ethnologia Galactică
Expozitia Brickenburg. Ethnologia Galactică

Expozitia Brickenburg. Ethnologia Galactică

28 septembrie – 02 octombrie 2022, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului, nr. 21

Preț bilet – 5 lei/ copii, 7 lei/ adulți

Ca în fiecare an, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, împreună cu Asociația Brickenburg au placerea să vă invite la traditionala Expozitie Brickenburg, Ethnologia Galactica, dedicată nu doar fanilor sistemului LEGO(R), ci si tuturor celor curioși să exploreze universuri atrăgătoare edificate din celebrele cărămizi sau surprinse de artisti fotografi.

Construcții de dimensiuni impresionante sau modeste, insă de o complexitate admirabilă, realizate din arhicunoscutele piese sau lucrari din domeniul Toy Photo, realizate de membri ai LUG-urilor Brickenburg – Romania, Kockajatek – Ungaria și LUG Kolege – Serbia, vor propune publicului calatorii imaginare care se adreseaza tuturor vârstelor.

Lucrarile prezente în expoziție acoperă o vastă plajă de stiluri de construcție și teme, subiectele acestora pornind din epoca jurasică, acoperind contemporaneitatea, ajungând până la era spațială și explorând diverse lumi fantastice.

După o intrerupere de doi ani, in care au fost incidente restricțiile specifice perioadei stării de alertă, indrăgitul loc de construcții libere dedicat publicului, își va relua locul în cadrul evenimentului.

Expoziția Ethnologia Galactica – Expoziția de toamnă Brickenburg, organizată de Asociația Brickenburg în cooperare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei este inclusă în calendarul oficial al evenimentelor organizate de LEGO(R) Users Groups recunoscute la nivel de ambasador și constituie una din cele mai importante manifestări ale genului din Europa.

Expoziția poate fi vizitată până in data de 02 octombrie 2022.

Orar: 28 septembrie –    1 octombrie orele 11.00. – 19.00.

2 octombrie – orele 11.00. – 17.00.

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page