Festival Bar Rodizio, cel mai tânăr festival clujean
Festival Bar Rodizio, cel mai tânăr festival clujean

Festival Bar Rodizio, cel mai tânăr festival clujean

Trupa italiană Le Dolce Vita deschide Festival Bar Rodizio, pe 19 mai, de la ora 18:00. Cel mai tânăr festival clujean are programate cinci concerte care se vor desfășura într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Cluj-Napoca, Restaurantul Rodizio. Cele cinci spectacole vor fi susținute de artiști internaționali foarte cunoscuți, dar și de artiști români, și vor aborda genuri muzicale variate, pentru toate gusturile și preferințele.

Mereu mi-am dorit să încânt publicul clujean cu artiști noi, dar foarte talentați. Vreau să aduc oamenilor de aici spectacole diverse, muzică bună, adevărate momente magice de care să-și amintească cu bucurie. Asta plănuiesc să fac și la Festival Bar Rodizio cu aceste cinci spectacole, dar și la restul evenimentelor organizate de mine. Iar cele trei fete care dau startul festivalului sunt sigură că vor face furori și vor crea o atmosferă de petrecere minunată

a declarat Mira Sinca, organizatorul concertului.

Invitatul serii: Corrado Puliatti – patru discuri de platină și unul de aur

Corrado Puliatti este un compozitor sicilian căruia i-a plăcut atât de mult în România încât s-a mutat definitiv la București. Are în spate o carieră muzicală de 20 de ani de-a lungul căreia a fost recompensat cu patru discuri de platină și unul de aur.

Corrado Pulliati va deschide un studio de înregistrări în România, unde va aborda proiecte muzicale disco și unde artiștii emergenți vor putea beneficia de susținere în lansarea carierelor muzicale. Videoclipul celei mai recente piese a compozitorului italian, Reflection, a fost filmat la Cluj-Napoca și urmează să fie lansat în luna iunie a acestui an.

Trupa italiană Le Dolce Vita revine la Cluj-Napoca, pe 19 mai

Formată din Jade Tripaldi, Giada Mercandelli și Martina Barani, trupa a cunoscut succesul internațional, nu numai în Italia, ci și pe numeroase scene ale lumii: din Italia, în Spania, din România până în Australia.

Suntem nerăbdătoare să ne întoarcem în Cluj-Napoca. Este un loc foarte drag nouă. Publicul de aici mereu ne-a primit cu căldură, aici am avut primul concert din România. Avem chiar și unul dintre videoclipuri înregistrate aici. La Festival Bar Rodizio, dar și la celelalte spectacole ale noastre, pregătim surprize  pentru ca publicul să aibă parte de o seară cu adevărat de neuitat

au anunțat artistele.

Primul concert al festivalului va avea loc pe , susținut de sopranele de la Le Dolce Vita. Aceasta nu este, însă, prima lor reprezentație pe o scenă din România. Fetele au mai concertat pe scena Casei de Cultură a Studenților și publicul le-a iubit de la primul acord muzical.

a adăugat Mira Sinca.

“Ave Maria”: Le Dolce Vita, alături de vocea Papei Francisc

Le Dolce Vita s-au remarcat datorită coverurilor pe care le fac unor piese iubite în toată lumea, dar cele trei frumoase italience se laudă și cu un repertoriu propriu de piese. Au înregistrat și o variantă nouă a piesei religioase “Ave Maria” pe care au interpretat-o alături de Wilma Goich și care integrează, prin colaborarea cu Biserica Catolică din Vatican, vocea Papei Francisc în timp ce spune o rugăciune.

Da, avem această variantă proprie a cunoscutului cântec Ave Maria. A fost o adevărată onoare pentru noi să putem colabora cu Biserica din Vatican și mai ales cu Papa Francisc. Este o experiență unică pe care suntem bucuroase să o avem în repertoriu și în suflete. .

adaugă solistele Le Dolce Vita

Festivalul continuă cu spectacole lunare, după cum urmează:

  • 30 iunie – Latino Party cu Los Locos
  • 27 iulie – All Night Dancing Party cu Tony Esposito
  • 24 august – Back to Romanian Oldies Night cu Mirabela Dauer
  • 30 septembrie – Let’s Party One More Time cu Veronica Liberati.

Bilete disponibile pe iabilet.ro

Informații suplimentare pot fi solicitate la numărul de telefon: 0757 643 978

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page