Festivalul SoNoRo aduce muzica clasică în Iulius Mall Cluj! Pe scenă vor urca muzicieni renumiți la nivel internațional
Festivalul SoNoRo aduce muzica clasică în Iulius Mall Cluj! Pe scenă vor urca muzicieni renumiți la nivel internațional

Festivalul SoNoRo aduce muzica clasică în Iulius Mall Cluj! Pe scenă vor urca muzicieni renumiți la nivel internațional

Trei elemente vor face dintr-o seară de joi obișnuită, una cu adevărat specială: muzica, oamenii și locul. Astăzi, începând cu ora 18.00, pe scena din Iulius Mall Cluj vor urca artiști de renume mondial pentru a susține un concert, care va purta publicul într-o călătorie muzicală de la un capăt la altul al continentului european, în „trenul” misterios al Festivalului SoNoRo. Intrarea la eveniment este liberă.

În Cluj-Napoca, una dintre stațiile trenului imaginar Orient Express, care reprezintă tema festivalului SoNoRo de anul acesta, este Iulius Mall Cluj. Pe scenă vor urca Gilles Apap (vioară), Anna-Liisa Bezrodny (vioară), Tatiana Samouil (vioară), Răzvan Popovici (violă), Natasha Tchitch (violă), Jan-Erik Gustafsson (violoncel), Boris Andrianov (violoncel), Diana Ketler (pian), Josu de Solaun (pian) și Joseph Tawadros (oud). Publicul se va bucura de momente muzicale ce vor inspira emoție, vor îndemna la reflecţie şi vor transmite sentimente de armonie și relaxare.

Ediția a XVII-a a festivalului SoNoRo este inspirată din călătoriile luxoase cu celebrul tren Orient Express din perioada La Belle Époque și pune în valoare ce ne unește, ca europeni, și ne arată că distanțele sunt risipite rapid prin muzică, atunci când suntem dispuși să ne imaginăm o lume fără granițe, pe care să o cunoaștem și să o iubim. Publicul este invitat în această călătorie pentru a fi mai aproape de muzică și de artă, dar și mai aproape unii de alții. Tema festivalului continuă tradiția edițiilor precedente, în care tonul dictat de nume s-a imprimat în cele mai mici detalii: repertoriul ales, spațiile neconvenționale, muzicienii invitați și atmosfera generală. Intrarea la eveniment este liberă, iar mai multe detalii poți afla de pe site-ul SoNoRo și de pe pagina de Facebook.

În Iulius Mall Cluj, Festivalul SoNoRo poposește pentru prima dată și vă dăm din nou întâlnire la un eveniment de excepție în cea mai vie parte din oraș, acolo unde creativitatea și proiectele îndrăznețe își au locul.

Sursa: comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page