Film superb despre Cluj!
Film superb despre Cluj!

Film superb despre Cluj!

Clujul, cu bune și cu rele. Asta e deviza unui scurt film despre Cluj-Napoca. Un film care surprinde atmosfera efervescentă a orașului. Autorul filmului este Florin Pausan, fost inginer și manager în domeniul IT, iar de aproximativ 2 ani creator de conținut.

Am descoperit pasiunea de a spune povești autentice prin videourile pe care le creez. Acum sunt pe drumul meu de viitor antreprenor în domeniul media, un drum care este cu multe provocări. Noroc ca îmi plac provocările.
Așa am ajuns să realizez și acest video de promovare al Clujului. O provocare creativă.

Ne-a luat 7 luni să punem cap la cap acest video. Împreună cu Ionuț Rusu de la Miez Advertising și Sergiu Răzvan care au fost de mare ajutor, am reușit să facem un video de promovare al Clujului cu o notă mai realistă. Am dorit să fie un video de impact, un video care pune în centru oamenii. Un video creat împreună cu oamenii Clujului. Iar pe această cale doresc să le mulțumesc pentru tot sprijinul acordat în gândirea conceptului și realizarea acestui video. Pe parcursul celor 7 luni, am abordat oameni pe stradă și i-am întrebat să descrie Clujul într-un cuvânt. De la Pata Rat, Scump, Haotic, la Mandrie, Influenceri și alte cuvinte care dau jos arama aia de Silicon Valley de România. Pe baza cuvintelor culese am ajuns să filmăm la multiple evenimente, festivaluri (Jazz in the Park, Smida Jazz, Color Run), și companii (Porsche Engineering) și să obținem susținerea și implicarea mai multor grupuri de persoane publice pe care le admirăm, cum ar fi echipa de la Epic Show cât și echipa Mircea Bravo.
Sunt foarte încântat de colaborarea avută și plăcut surprins de deschiderea pe care toți participanșii din video au avut-o față de această colaborare. Asta mi-a demonstrat că sunt foarte mulți oameni faini în Cluj.

Cluj-Napoca, cu bune cu rele, cu cladiri vechi înconjurate de clădiri noi de birouri, cu zone verzi și cu poluare, cu calmul specific al oamenilor și cu traficul haotic din oraș, Clujul este un oraș al contrastelor, un oraș pe care îl iubim.

Mulțumim pentru deschiderea de care fiecare partener și persoană din video au dat dovadă.

a transmis autorul filmului, Florin Pausan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page