FOTO. Șapte actori celebri aduc la Cluj-Napoca piesa de teatru “Dă-i bătaie”. Vezi când are loc
FOTO. Șapte actori celebri aduc la Cluj-Napoca piesa de teatru “Dă-i bătaie”. Vezi când are loc

FOTO. Șapte actori celebri aduc la Cluj-Napoca piesa de teatru “Dă-i bătaie”. Vezi când are loc

Un spectacol ca face valuri printre iubitorii de teatru ajunge, în premieră, la Cluj-Napoca la acest final de lună: “Dă-i bătaie” îi aduce pe scena Casei de Cultură a Studenţilor pe Marius Manole, Medeea Marinescu , Vlad Zamfirescu , Mirela Oprisor, Diana Roman, Şerban Pavlu și Andi Vasluianu.

Evenimentul va avea loc pe 27 februarie de la ora 20.00.

“Dă-i bătaie” este piesa de teatru a momentului, un spectacol actual, ce demontează stereotipuri, sparge tabu-uri și spune lucrurilor pe nume, într-un parcurs în care de la hohot de râs la fior de plâns și viceversa, nu e decât un pas.

Trăirile intense, părerile contradictorii, subiectele controversate şi jocurile de culise sunt doar câteva dintre elementele cheie ce construiesc cele 7 secvențe puse în scenă de 7 actori foarte iubiţi de public. Aduși împreună de fascinantul text al dramaturgului Alexandru Popa, Marius Manole, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprișor, Diana Roman, Şerban Pavlu și Andi Vasluianu devin pentru prima oară în carieră colegi în același spectacol, dăruindu-ne un eveniment teatral de marcă, în regia lui Vlad Zamfirescu.

Șapte scene

În cele șapte scene ale spectacolului, care se derulează cinematografic, rapid și provocator, publicul este prins de tumultul acţiunii și purtat într-o poveste profund umană și cu adevărat memorabilă. În completarea talentului excepțional al celor șapte actori, printre atuurile spectacolului se numără, viziunea regizorală discret rafinată a lui Vlad Zamfirescu și răsturnările de situație, de ritm și de emoție, marca Alex Popa.

Sursa foto: Alexandru Radu Popescu

Sursa: cluj24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page