Imagini superbe de pe lacul Tarnița. Cum te poți distra în weekend ca la mare, la 20 km de Cluj-Napoca
Imagini superbe de pe lacul Tarnița. Cum te poți distra în weekend ca la mare, la 20 km de Cluj-Napoca

Imagini superbe de pe lacul Tarnița. Cum te poți distra în weekend ca la mare, la 20 km de Cluj-Napoca

Cu mic, cu mare clujenii aleg în sezonul cald să-și petreacă weekendul pe lacurile de munte din Cluj, în special pe lacul Tarnița, locul unde sute de clujeni se strâng să se bucure de plajă sau sporturi nautice.

Unul dintre sporturile care a luat amploare în ultimii ani este STAND UP PADDLE, sau prescurtat SUP. Acesta se practică folosind o placă asemănătoare cu cea de surf dar mult mai stabilă, și o pagaie. Sportul poate fi practicat de orice persoană cu condiție fizica normală, nefiind necesare abilități speciale.

Clujenii de la SUNNY SUP ofera cursuri ghidate de Stand Up Paddle pe lacurile Tarnita, Belis sau Somesul Cald.

Chiar daca sportul pare dificil la prima vedere, cu tehnicile primite de la instructori vei stapani activitatea in doar cateva minute. Este mult mai usor decat pare iar senzatia este una de vis care trebuie incercata.

Singura problema la acest sport este că provoacă dependență” spun cei de la SUNNY SUP.

Clujenii care doresc sa se bucure de o altfel de experienta pe apa, o pot face prin programare la telefon 0743.308.524, prin site-ul www.SunnySUP.ro sau pe retelele sociale Facebook si Instagram“Sunny SUP Cluj” 

Costurile pentru cateva ore de distractie pornesc de la 99 lei, aici fiind inclus si trainingul pe care il primesti pentru a stapani corect abilitatile pentru acest sport fain.

3 ore – 99 lei – 10:00-13:00
3 ore – 99 lei – 14:00-17:00
7 ore – 199 lei – 10:00-17:00

Tarifele includ training!!! In urma unei zile pe lac petrecute alaturi de instructorii SUNNY SUP vei putea stapanii foarte bine tehnicile STAND UP PADDLE

Foloseste codul de reducere “FAINSUP” oferit de publicatia noastra “E fain la Cluj!” si ai reducere 10% la rezervarea unui loc! 

Toti cei care participa la la evenimentele SUNNY SUP primesc un voucher de 50 de lei la achizitia unui SUP din magazinul Decathlon Cluj.

Sursa: efainlacluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page