Interior Design Week la Iulius Mall Cluj. Sfaturi, soluții și produse pentru casa visurilor tale!
Interior Design Week la Iulius Mall Cluj. Sfaturi, soluții și produse pentru casa visurilor tale!

Interior Design Week la Iulius Mall Cluj. Sfaturi, soluții și produse pentru casa visurilor tale!

Dacă plănuiești să-ți amenajezi locuința sau pur și simplu vrei să afli care sunt trendurile și noutățile în materie de design interior, ai ocazia să le descoperi la Interior Design Week. Evenimentul are loc la Iulius Mall Cluj, în perioada 21-24 martie și reunește furnizori autohtoni din domeniul amenajărilor interioare care vin cu idei, soluții și oferte, specialiști care vor avea prezentări interactive pe diverse teme de interes și tot aici poți analiza o gamă variată de produse necesare pentru decorarea casei visurilor tale. Evenimentul este organizat de IDW, FI Design și Iulius Mall Cluj.

 

Interior Design Week revine la Iulius Mall Cluj în acest final de săptămână. Evenimentul are loc în Atriumul Principal, iar agenda este una variată și plină cu subiecte de interes, atât pentru designerii și decoratorii de interior, cât și pentru vizitatori. Astfel, pe lângă gama variată de produse și servicii din domeniul amenajărilor interioare, precum tapet, profile decorative, pardoseli, uși sau mobilier și multe altele, clujenii  pot interacționa cu numeroși expozanți care își vor prezenta cele mai recente noutăți și soluții. 

 

Mai mult decât atât, sâmbătă, 23 martie, va avea loc o sesiune de prezentări interactive, unde participanții vor descoperi cum să faciliteze procesul de amenajare a unui spațiu. Tot atunci, începând cu ora 15:00, Roxana Duma, arhitect și designer de interior, va explica rolul exact al unui designer de interior și cum se desfășoară colaborarea cu acesta iar, de la ora 16.00 se va discuta despre gestionarea bugetului pentru amenajările interioare și cum să facem față situațiilor neprevăzute care pot apărea în timpul lucrărilor de construcție. Echipa Esfera Group, specializată în amenajări la cheie, va împărtăși secretele unei amenajări coerente și ușor de gestionat. Intrarea la eveniment este gratuită. 

 

Vino la Interior Design Week, evenimentul care aduce business-uri din sfera designului interior, designeri si iubitori de design împreună!

 

Sursa: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page