Liderii de business ai Clujului au pregătit conferința regională la ABC Incubator
Liderii de business ai Clujului au pregătit conferința regională la ABC Incubator

Liderii de business ai Clujului au pregătit conferința regională la ABC Incubator

Organizația clujeană a început anul 2023 în forță, cu trei evenimente pe care le derulează.

Unul dintre evenimentele inițiate de Romanian Business Leaders (RBL) Cluj a avut loc în complexul ABC Incubator. Acesta a adus la un loc membri care au abordat subiecte legate de mediul economic ce ar putea fi provocările anului. Totodată, ei au adus în discuție strategii pot fi implementate pentru a fi atins obiectivul comun: prosperitatea.

Cei 20 de membri prezenți au planificat împreună cum va arăta Conferința Regională RBL Cluj 2023. Conferința are ca scop echiparea antreprenorilor locali cu resursele necesare pentru a face față provocărilor și informațiile de specialitate necesare pentru o creștere accelerată indiferent de circumstanțele politice și economice.

Fabrică de antreprenori la “Racoviță”

Un alt eveniment inițiat de RBL Cluj, la început de an, a fost “Vreau să fiu antreprenor”, de la Colegiul Național Emil Racoviță din Cluj-Napoca. Antreprenorii Dan Pitic, Anca Rarău și Flavian Pah le-au vorbit elevilor din despre aventura și bucuria de a fi antreprenor.

“Prin proiect ne dorim să punem sămânța antreprenoriatului, să arătăm care sunt ingredientele necesare pentru a deveni antreprenori de succes, dar și să echipăm tinerii pentru a putea deveni următoare asemenea generație în România”, motivează conducerea RBL Cluj.

Târg în seră la Vultureni

Proiectul urmărește conectarea tinerilor cu antreprenori cu zeci de ani de experiență, crearea de grupuri de tineri pasionați de antreprenoriat pentru a se susține reciproc, echiparea tinerilor pentru a putea dezvolta afaceri profitabile.

Proiectul demarat de RBL, în 2013, a ajuns la 30.000 de liceeni din România și Republica Moldova. O altă inițiativă a RBL se va materializa în comuna clujeană Vultureni, în 28 ianuarie, în evenimentul Târg în seră, cu produse locale de calitate, relaxare și conectare.

RBL este o comunitate de antreprenori și lideri ai companiilor de top ce lucrează împreună pentru a construi o țară în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască. Cei trei piloni ai RBL sunt antreprenoriat, educație, bună guvernare.

Sursa: transilvaniabusiness.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page