Meci important astăzi (13.07.2022) la Cluj. CFR Cluj continuă astăzi lupta pentru grupele Champions League.

CFR Cluj a remizat cu Pyunik Erevan în manșa tur din preliminariile Champions League, iar acum este gata să o bată pe formația armeană.

CFR Cluj nu a avut cel mai bun start de sezon. Ardelenii au remizat în prima partidă oficială cu Pyunik, în calificările Ligii Campionilor și a pierdut Supercupa României în fața lui Sepsi OSK.

În schimb, trupa lui Dan Petrescu a jucat excelent în amicale. CFR Cluj nu a încasat niciun gol în patru partide și a înscris opt goluri împotriva formațiilor din Slovacia, Serbia și Croația (2-0 vs Koper, 3-0 vs Napredak, 1-0 vs Partizan, 2-0 vs Hajduk Split).

Dan Petrescu despre manșa tur cu Pyunik

„Nu m-a surprins nimeni pentru că știam că va fi un meci dificil, sunt campionii Armeniei, au jucători buni și nu au fost o surpriză pentru mine.

În ceea ce privește meciul, noi am avut mai multe ocazii, trebuia să marcăm, adversarii au avut mai puține ocazii. 0-0 nu este rezultatul just pentru că am avut mai multe ocazii, dar este fotbal și orice este posibil”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă după partida cu Pyunik.

Meciul retur va avea loc miercuri de la ora 21:30 pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Gruia. 

Daca trece de Pyunik erevan, CFR CLUJ va da piept in urmatorul tur cu luxemburghezii de la Dudelange

Sursa: efainlacluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *