Movie Nights – Elvis
Movie Nights – Elvis

Movie Nights – Elvis

Vineri, 16 septembrie 2022, ora 20:30, Iulius Parc, str. Alexandru Vaida Voevod

Accesul gratuit

Participarea este gratuită, dar nu uita să aduci cu tine o pătură pufoasă pe care să te relaxezi în timpul proiecției, dar și un hanorac care să te încălzească!

 Elvis (biografic, dramă, muzical, 2022)

Povestea lui Elvis (Austin Butler) este văzută prin prisma relației sale complicate cu managerul său enigmatic, colonelul Tom Parker (Tom Hanks). Povestit din perspectiva lui Parker, filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei doi, care se întinde pe o perioadă de peste 20 de ani, de la ascensiunea lui Presley la faimă până la vedeta fără precedent care a schimbat cursul istoriei, pe fundalul peisajului cultural în evoluție și al pierderii inocenței în America. În centrul acestei călătorii se află unul dintre oamenii importanți și influenți din viața lui Elvis, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Butler, cunoscut anterior pentru rolul lui Tex Watson din Once Upon a Time In Hollywood de Quentin Tarantino, cântă el însuși melodiile din prima jumătate a erei de faimă a lui Elvis, iar Hanks, câștigătorul a două premii Oscar, surprinde caracterul enigmatic al lui Parker și devine povestitorul vieții renumitului cântăreț și actor. (sursa Cinemagia)

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page