Prima clinică hibrid din România, în Cluj-Napoca
Prima clinică hibrid din România, în Cluj-Napoca

Prima clinică hibrid din România, în Cluj-Napoca

Săptămâna trecută s-a deschis la Cluj start-up-ul de telemedicină Telios Care, împreună cu Cluj Business Campus (CBC). Investițiile se ridică la o valoare cuprinsă între 500.000 – 700.000 de euro, integrând amenajarea spațiului și achiziționarea echipamentelor necesare.

Clinica hibrid este dedicată atât angajaţilor care lucrează şi locuiesc în clădirile ansamblului rezidenţial, cât şi persoanelor care au reşedinţa în municipiul Cluj-Napoca şi în zonele limitrofe. Pacienții vor avea acces la servicii medicale care acoperă toate cele 23 de specialităţi oferite de Telios Care. 

„Telios Care a fost fondată cu scopul de a face serviciile de sănătate şi wellness cât mai accesibile prin intermediul tehnologiei şi îngrijirii centrate pe pacient. Acum a sosit momentul pentru a trece la nivelul următor şi pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a alege felul în care doresc să beneficieze de servicii medicale. Telemedicina are posibilitatea de a ajunge la persoane din comunităţile rurale, iar echipa Telios Care face ca acest lucru să se întâmple în fiecare zi prin experienţa internaţională, prin profesionalismul şi dedicarea de care dă dovadă. De altfel, experienţa în domeniul telemedicinei este principalul nostru atuu”

a declarat Philip Choban, fondator şi CEO Telios Care.

Clinica este o unitate medicală suplimentară pe care abonaţii Telios Care, indiferent dacă au sau nu asigurare medicală, o vor putea accesa pentru servicii medicale la tarife reduse, primind aceeaşi îngrijire personalizată pe care o primesc acum utilizând serviciile de telemedicină.

Prin acest parteneriat, Cluj Business Campus oferă comunităţii sale servicii medicale şi completează paleta de servicii menită să întărească filozofia de „1 minute city” si „work-life blending”, care reprezintă un factor diferenţiator pe piaţa de birouri in România.

Primul obiectiv al CBC a fost de a da viață unei clinici hibrid în România, urmat de dezvoltarea business-ului Telios Care, Telios Home Visit, serviciul medical de îngrijire la domiciliu. Acesta va debuta în Cluj, urmat de lansarea într-un număr restrâns de oraşe, în timpul fazei pilot. Va fi disponibil și la București, urmând apoi extinderea pe întreg teritoriul țării.

Profilul online ar acestora poate fi consultat aici.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page