Răsărit de luna plină peste Cluj-Napoca! Priveliște uimitoare de pe Dealul Cetățuii! 🌙
Răsărit de luna plină peste Cluj-Napoca! Priveliște uimitoare de pe Dealul Cetățuii! 🌙

Răsărit de luna plină peste Cluj-Napoca! Priveliște uimitoare de pe Dealul Cetățuii! 🌙

Situata peste râul Someșul Mic, departe de aglomerație, aflată pe un deal integrat in zona centrala a orașului Cluj, Cetățuia este atât un punct turistic important, cât și un loc foarte liric. Poate cel mai celebru punct de belvedere de unde poți avea o priveliște asupra orașului. O destinație populară atât pentru excursiile de vizitare a obiectivelor turistice din Cluj, cât și pentru locuitorii acestui oraș. Cetățuia reprezintă o alternativa excelenta de relaxare, unde se poate admira o panoramă uluitoare și poți descoperi orașul in toată splendoarea lui.

De pe Cetățuie, Clujul are o alta imagine, deși peisajele din timpul zilei, in special a răsăritului sau a apusului de soare sunt superbe și impresionante, priveliștile pe timp de seara când se văd multitudinea de becuri ce luminează sunt cele mai frumoase și mai căutate momente.

În aceasta seara, luminile ce se iau la întrecere din fiecare deschizătura a Clujului, strălucesc intens pentru a oferi vizitatorilor un cadru unic si de poveste. Luna este prezenta și veghează deasupra orașului, iar lumina ei răsfață imaginea citadină, încadrând un tablou perfect. De pe aleile Cetățuii se pot observa, mai ales, turnurile bisericilor frumoase, clădirile impunătoare și o imagine de ansamblu încântătoare asupra cartierelor. Ceva special se întâmpla in mintea și in sufletul nostru când privim in depărtare, te poți îndrăgosti de un oraș precum Clujul, urmărindu-i conturul pierdut printre străzile si clădirile care te poate seduce de la distanța sau de la înălțime.

Recomandare: sa urci treptele Cetățuii și să privești orașul în lună plină. Este uluitor! 😉 🌑

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page