Skyline va reabilita instalațiile din trei mari spitale clujene
Skyline va reabilita instalațiile din trei mari spitale clujene

Skyline va reabilita instalațiile din trei mari spitale clujene

Societatea clujeană de construcții a semnat contracte de reabilitare a unor unități medicale importante din localitate.

Skyline Engineering se va ocupa de lucrările de reabilitare a instalațiilor de la Spitalul Clinic de Recuperare (SCR, foto), Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello.

La SCR reabilitarea constă în modernizarea instalației electrice, de fluide medicale, instalație de detectare, semnalizare, alarmare în caz de incendiu, instalație de detecție, semnalizare, alarmare în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen, de ventilare și tratare a aerului în secția de terapie intensivă.

În decembrie s-a finalizat un etaj din SCR. Acolo au fost executate înlocuirea circuitelor electrice și montarea aparatajelor de iluminat și de forță precum și instalarea unui tablou electric nou ce deservește etajul, înlocuirea traseelor de fluide medicale(oxigen, vacuum, aer medical).

Totodată, Skyline a montat rampe medicale pentru fiecare pat, a instalat sistemul de supraveghere a concentrației de oxigen în fiecare salon, precum și sistemul de detecție și semnalizare la incendiu.

Constructorul clujean a fost implicat și în contractul de modernizare a stației de transport public din Piața Gării, dar și în reabilitarea reabilitarea termică a Colegiului Tehnic Ana Aslan, proiect de 5 milioane de euro.

Skyline a avut afaceri de 22 de milioane de lei în 2021 și un profit de 3,4 milioane, cu 69 de angajați. Compania îi avea ca asociați pe Doru Stoica (75%), Cornel Savu (13%) și Cosmin Borz (12%).

Sursa: transilvaniabusiness.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page