TETAROM I, ÎN CONTINUARE, UN LOC ATRACTIV PENTRU NOI CLIENȚI.
TETAROM I, ÎN CONTINUARE, UN LOC ATRACTIV PENTRU NOI CLIENȚI.

TETAROM I, ÎN CONTINUARE, UN LOC ATRACTIV PENTRU NOI CLIENȚI.

De la începutul anului,  TETAROM a  avut numeroase solicitări de spații  (cu atribuire directă sau prin licitație) care s-au concretizat în semnarea unor contracte cu companii dornice să desfășoare activitați în cadrul Parcului Industrial Tetarom I. (spații birouri și producție)

Tetarom SA a organizat o licitație publică pentru spațiile rămase neocupate din clădirea A2 și în data de 25.04.2023 mai organizează încă una.  

Chiriașii proaspăt sosiți în Tetarom I sunt:

ATREA ROMÂNIA, societate mixtă, româno-cehă, înființată în anul 2015 și este specializată în producerea și furnizarea sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură destinate caselor și clădirilor comerciale. Este lider de piață, din 1990 atunci când s-au pus bazele companiei în Republica Cehă. Compania continuă să fie deținută de aceeași familie. Este prezentă în 30 de țări și numără peste 400 de angajați iar în România sunt din 2015. Compania deține o fabrică de producție și laborator aerodinamic propriu.

MARCOM CONCRETE, firmă cu capital 100% românesc înființată în 2021, care se ocupă cu prestări servicii în contrucții.

DATANET SYSTEMS, înființată în 1998 și este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții IT complexe, lider în infrastructuri de comunicații IP, comunicații unificate date/voce/video, videoconferințe și soluții de infrastructură pentru centre de date din România.

ACS EURO, firmă de logistică, înființată în anul 2007, specializată în transport rutier de mărfuri generale, trafic intern și internațional, activitate de intermediere a operațiunilor de transport rutier.

SOMPTUOUS ENERGY, înfiinţată în Cluj-Napoca în anul 2013, are ca domeniu principal de activitate proiectarea şi execuţia instalaţiilor electrice de joasă tensiune pentru uz general şi industrial. Pe lângă acesta compania realizează reţele de comunicaţii electronice, sisteme de protecţie antiefracţie, sisteme de semnalizare a incendiilor, sisteme de sonorizare. Sisteme inteligente pentru creșterea eficienței energetice,  lucrări la mare înălțime cu alpiniști atestați.

V.N.T. 2017 GROUP, companie care dezvoltă sisteme de tip “self checkout ” bazate pe tehnologie RFID, oferind companiilor care comercializeaza haine soluții complete de automatizare: software pos/inventariere/anti furt, hardware selfcheckout/inventariere/antifurt, software ERP, consultanță în automatizarea proceselor.

DEZINFER SERVICE – companie înființată în 2009, cu capital integral românesc, specializată în servicii profesionale de curățenie și servicii DDD (deratizare, dezinsecție și dezinfecție). Desfășoară activități pe întreg teritoriul Romaniei.

NAPOFARM, companie 100% românească, brand local, care comercializeză produse farmaceutice românești și străine, originale, autorizate în România, certificate la Institutul de Bioresurse Alimentare.

MARA LOGISTICS QUALITY, companie solidă care oferă soluţii complete de transport marfă prin casa de expeditii MaRa Logistics. Începând cu anul 2000 sunt corespondenții Grupului Albini&Pitigliani în România. Astfel, beneficiază de toate avantajele unei rețele cu acoperire globală, cu know-how și experiență în expediții de peste 75 de ani! Casa de expeditii MaRa Logistics oferă servicii de transport terestru, maritim și aerian, atât la import, cât și la export.

SOLLARA DESIGN, companie înființată acum un an dar cu peste 80 de proiecte încheiate cu succes în domeniul panourilor fotovoltaice. O companie care și-a propus să fie mai blândă cu natura și pentru faptul că, în contextul necesității tranziției energetice, energia va fi utilizată în moduri tot mai inteligente pentru scăderea costurilor pentru oameni și pentru planetă. Transportul personal, public și flotele companiilor se electrifică, companiile și instituțiile își reduc amprenta de carbon atât prin producție de energie verde prin panouri fotovoltaice, cât și prin consum.

 „Tetarom  I, prin sprijinul total al Consiliului Județean Cluj, acționarul nostru majoritar, continuă să atragă companii pe platforma sa de pe Tăietura Turcului. Este un loc ideal pentru afaceri, unde companiile își desfășoară activitatea la un nivel ridicat. Ne bucură interesul pe care comunitatea de afaceri clujeană îl arată față de serviciile pe care noi le oferim, ceea ce înseamnă că ne facem treaba bine! Au mai rămas foarte puține spații libere ceea ce dovedește că suntem performanți, iar județul și economia clujeană are doar de câștigat. Un an care a început bine și pentru noi și pentru chiriașii noștri, cărora le mulțumim pentru încrederea acordată.

În prag de Sărbători Pascale, compania noastră le urează tuturor clienților deja consacrați dar și celor nou sosiți:

Bucurie, Prosperitate și Sărbători Fericite!”

Sursa: comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page