U-BT Cluj-Napoca încheie sezonul istoric din Champions League

Susținerea celor 10.000 de încurajatori a schimbat fața competiției, transformând atmosfera într-una plină de emoție, de mândrie și recunoștință pentru toată munca depusă de-a lungul acestei perioade a echipei U-BT Cluj.

Chiar dacă finalitatea meciului nu a fost cea așteptată, fanii echipei U-BT Cluj le-au arătat că cel mai mare cârștig este prezența lor acolo. De asemenea, trebuie menționat că încheierea jocului a fost în oglindă cu începerea acestuia, în ropote de apluaze și coregrafia susținută de cei din tribune.

U-BT Cluj a evoluat în premieră pentru România în sferturile BCL, după ce a început sezonul în preliminarii, la a patra încercare. A câştigat turneul preliminar, la Peristeri, apoi prima fază a grupelor şi cea din Top 16, cu doar două înfrângeri în total şi a atins cea mai bună performanţă a unei echipe masculine româneşti în Basketball Champions League, competiţie aflată la a şasea ediţie, scrie news.ro. 

Campioana României a luptat până la capăt, însă nu a putut modifica deznodământul jocului. Reamintim că U-BT Cluj-Napoca a câştigat prima dispută a seriei de trei partide, cu 76-73, după care formaţia germană s-a impus pe terenul propriu, cu 92-75. Cu 2-1 la general, MHP Riesen Ludwigsburg se califică la Turneul Final Four de la Bilbao, care va avea loc între 6-8 mai.

U-BT a pierdut, după un joc în care a fost depăşită de presiunea obiectivului şi a fost dominată la multe capitole, cu scorul de 73-79 (23-37). Principalii marcatori ai partidei fiind Hogue 15, Richard 15, Bircevic 12, pentru gazde, respectiv Hulls 18, pentru MHP.

Mulțumim U-BT Cluj!

Mai multe detalii pot fi accesate aici.

Sursa: Știri de Cluj

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *