1533 de garaje demolate până acum, în 2022
1533 de garaje demolate până acum, în 2022

1533 de garaje demolate până acum, în 2022

Primarul municipiului Cluj-Napoca anunță că alte 617 garaje urmează a fi desființate pana la sfârșitul anului pentru a crea parcări în toate cartierele orașului.

Am fost astăzi în vizită de lucru în zona străzilor Gorunului și Scorțarilor din cartierul Mărăști, unde au fost demolate 57 garaje pentru a crea locuri de parcare. Primăria Cluj-Napoca amenajează noi locuri de parcare și spații verzi în locul garajelor desființate. Activitatea continuă în toate cartierele orașului, 2150 garaje fiind propuse pentru demolare în 2022.

În urma demolării garajelor vor fi amenajate parcări sigure pentru biciclete, acolo unde amplasamentele permit acest lucru. Locațiile prevăzute pentru noi parcări sigure pentru biciclete: Rapsodiei nr.12, Alverna nr.61, Petuniei nr.7 și Ciocârliei nr.1 – Lacul Roșu nr.2.

Restructurarea și regenerarea urbană în toate cartierele orașului reprezintă o prioritate pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca. Realizarea acestor lucrări de interes public are ca scop alinierea Clujului la rigorile urbanistice actuale și creșterea calității vieții cetățenilor prin îmbunătățirea spațiului urban.

Sursa: Facebook

Un comentariu

  1. Gadalean

    In loc sa faceti parcari pe strada Gorunului sa cistigati bani ,ati pus stilpi investiti proaste ….ati dat autorizati la bloc fara ca sa cereti constructorului sa asigure parcari ,acum puneti stilpi fara sa asigurati parcari pt.masini …credeti cai corect?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page