Acțiune de dezinsecție în Cluj-Napoca
Acțiune de dezinsecție în Cluj-Napoca

Acțiune de dezinsecție în Cluj-Napoca

Luni, 09.05.2022, a început o nouă acțiune de dezinsecție în domeniul public și privat din municipiul Cluj-Napoca și în spațiile deschise ale persoanelor fizice și juridice.

Toată operațiunea va avea loc în perioada 9-31 mai 2022, între orele 22.00-06.00, în funcție de condițiile meteorologice.

Produsele folosite sunt CYMINA PLUS pentru dezinsecție – combatere țânțari și VECTOBAC WG pentru delarvizare.

Produsele se regăsesc în Registrul Național al produselor biocide.

Acestea sunt autorizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide. 

Acțiunea este realizată de S.C. CORAL IMPEX S.R.L. și coincide cu prevederile legale. 

Pentru o eficienţă cât mai mare a aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie și pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, RECOMANDĂM tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari,agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca, să efectueze tratamente de dezinsecţie pe păşuni, în depozite de anvelope uzate, subsoluri, casa scării de la blocuri etc. în perioada de desfășurare a acţiunilor de dezinsecţie efectuate pe domeniul public și privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice.” a anunțat Dan Tarcea, Președintele Consiliului Județean Cluj. 

Sursa: Dan Ștefan Tarcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page