Bursa Generală a Locurilor de Muncă se desfășoară astăzi, 19 mai 2022 la Cluj Arena

Peste 40 de angajatori cu peste 2800 de locuri de muncă disponibile sunt prezenți astăzi, 19 mai 2022 în cadrul Bursei Generale a Locurilor de Muncă, eveniment de tradiție la care participă și cele 5 universități clujene.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj organizează în cursul zilei de azi Bursa Generală a Locurilor de muncă, în parteneriat Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

În cuvântul de deschidere, doamna prefect Irina Munteanu a apreciat prezența numărului mare de tineri prezenți, atât pentru a analiza ofertele de orientare profesională oferite de cele 5 universități clujene, cât și pentru locurile de muncă puse la dispoziție de cei mai mari angajatori din județ.

Gazda evenimentului, doamna Ana-Maria Chiciudean, Director executiv al AJOFM Cluj a încurajat doritorii să analizeze oferta de muncă disponibilă și să participe la interviurile și prezentările recrutorilor angajatorilor din județ.

Prof. Marinela Marc, Inspector Școlar General, a încurajat elevii de liceu, viitori absolvenți, să participe la workshop-urile susținute de Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni al Universității Babeș-Bolyai.

Peste 3.200 de participanți, tineri absolvenți și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au vizitat evenimentul.

Anul 2022 este Anul Tineretului, iar luna mai este luna promovării economiei sociale, județul Cluj având cel mai mare număr de firme de economie socială din țară, și anume 148. Prezența ridicată a cetățenilor și cu precădere a tinerilor demonstrează că aceștia își doresc o carieră care să le ofere independență și bunăstare financiară.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *