CREATIVE CAMP – Ateliere de dezvoltare creativă pentru studenți și tineri
CREATIVE CAMP – Ateliere de dezvoltare creativă pentru studenți și tineri

CREATIVE CAMP – Ateliere de dezvoltare creativă pentru studenți și tineri

Creative Camp, proiect realizat de către Sfertul Academic, revista studențească a Organizației Studenților Din Babeș-Boylai (OSUBB), revine în perioada 15-21 aprilie 2024 cu cea de-a patra sa ediție. Proiectul are ca scop principal dezvoltarea creativă a studenților și tinerilor clujeni prin intermediul unor ateliere diversificate din mediul artistic, creând de asemenea un spațiu liber și sigur de experimentare și exprimare. Deși proiectul este unul realizat de către studenți, orice persoană este încurajată să participe la atelierele organizate, indiferent de studii.

 

Cele șapte zile de ateliere sunt oportunitatea ideală pentru tineri să descopere noi pasiuni și să își iasă din zona de confort. Aceștia se vor putea înscrie gratuit la diferite workshopuri: de la ateliere de actorie, la ateliere de pictură pe sacoșe de pânză, poezie, sculptură în pastă modelatoare FIMO, dans, tatuaj cu henna și chiar graffiti. Închiderea evenimentului va fi marcată de o seară socială de body painting între organizatori, participanți și voluntari.

 

Pe tot parcursul atelierelor participanții se vor bucura de îndrumare din partea trainerilor, care vor răspunde întrebărilor și curiozităților și îi vor sprijini în călătoria lor, indiferent de arta pe care au ales să o exploreze. 

 

Totodată, Creative Camp organizează și o competiție menită să premieze spiritele orientate către artă grafică și digitală, poezie și proză, aceasta fiind deschisă pentru cei interesați până pe 15 aprilie.

 

Proiectul are ca parteneri în organizarea atelierelor pe The Hive, facilitatori ai atelierului de dans, și Asociația Studenților de la Universitatea de Arte și Design (ASUAD), facilitatori ai atelierului de graffiti.

 

Dacă ți-am captat atenția și ești interesat de participarea la unul sau mai multe dintre atelierele enumerate mai sus, te încurajăm să accesezi paginile noastre de social media pentru program și orice alte detalii! 

 

Ne poți găsi și pe Instagram și pe Facebook.

 

Sursa: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page