Street Food Festival revine în Iulius Parc din Cluj-Napoca cu prima ediție de Street Food Picnic!
Street Food Festival revine în Iulius Parc din Cluj-Napoca cu prima ediție de Street Food Picnic!

Street Food Festival revine în Iulius Parc din Cluj-Napoca cu prima ediție de Street Food Picnic!

Street Food Festival, eveniment emblematic pentru iubitorii de mâncare stradală și experiențe inedite, revine în Iulius Parc din proximitatea Iulius Mall Cluj, între 19 – 21 aprilie, cu prima ediție de Street Food Picnic. Clujenii și nu numai sunt așteptați să se bucure de un weekend plin de savoare, muzică și voie bună.

 

Prima ediție de Street Food Picnic din acest an va transforma Iulius Parc într-un loc al deliciilor culinare pentru că aduce împreună o selecție diversificată de food truck-uri cu preparate delicioase din bucătării internaționale. Pe lângă mâncarea gustoasă, timp de 3 zile vizitatorii vor putea dansa la DJ stage, pe ritmuri vibrante asigurate de un line-up de DJ format din Vlad Dobrescu, No Idea, Olaf, Dj Antenna, Akos și Mr. Goju. 

 

Și cei mici au o zonă special dedicată lor cu activități interactive și jocuri care să-i distreze. Vino să te bucuri de gusturi și ritmuri care îți vor trezi toate simțurile în perioada 19 – 21 aprilie, în Iulius Parc și pentru a scrie împreună primul capitol din acest an al Street Food Picnic! Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Street FOOD Festival este un eveniment prezentat de Staropramen. Brand oficial al evenimentului, Pepsi. Partener al evenimentului, Univer, alături de alte branduri care vor completa experiența festivalului. 

 

Program DJ stage 

 

Vineri, 19 aprilie 

  • 16:00 – 19:30 – No Idea 

  • 19:30 – 22:30 – Vlad Dobrescu 

 

Sâmbătă, 20 aprilie 

  • 16:00 – 19:00 – Olaf 

  • 19:00 – 22:30 – Dj Antenna 

 

Duminică, 21 aprilie 

  • 16:00 – 19:00 – Akos 

  • 19:00 – 22:30 – Mr. Goju Program eveniment 

  • Vineri: 12:00 – 23:00

  • Sâmbătă: 12:00 – 23:00 

  • Duminică: 12:00 – 23:00

 

Street Food Festival este mai mult decât un festival, este o celebrare a comunității și a pasiunii pentru mâncare și muzică de calitate. Nu rata ocazia de a face parte din această experiență memorabilă!

 

Sursa: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page