Datorită cererii foarte mari de bilete, concertul lui HAVASI de la BT Arena din Cluj va avea două reprezentații în aceeași zi!
Datorită cererii foarte mari de bilete, concertul lui HAVASI de la BT Arena din Cluj va avea două reprezentații în aceeași zi!

Datorită cererii foarte mari de bilete, concertul lui HAVASI de la BT Arena din Cluj va avea două reprezentații în aceeași zi!

Organizatorii concertului HAVASI Symphomnic 2022, care va avea loc în 26 noiembrie 2022 în BT Arena din Cluj-Napoca, s-au văzut nevoiți să mai programeze o reprezentație a cunoscutului pianist, pentru a face față cererii foarte mari de bilete.

Dacă inițial s-a anunțat că acest concert va fi de la ora 19.30, recent organizatorii au mai anunțat că va mai fi o reprezentație de la ora 14.30, în aceeași zi.

Iar asta din cauza faptului că biletele pentru reprezentația de la ora 19.30 sunt aproape epuizate, deși suntem la mijlocul lunii iulie, sala BT Arena are disponibile mii de locuri, iar concertul este anunțat pentru finalul lunii noiembrie! Astfel, cei interesați pot achiziționa bilete și de la ora 14.30.

Prețul unui bilet variază între 119 lei (categoria 5) și 550 lei (VIP).

HAVASI va fi prezent la Cluj-Napoca pentru prima dată.

Cine este HAVASI?

Absolvent al Academiei de muzică Franz Liszt cu renume mondial, un profund cunoscător al tradiției clasice care, de asemenea, încearcă să aducă instrumentele clasice în epoca modernă.

A interpretat propriile compoziții originale la unele dintre cele mai prestigioase săli de concerte din lume, precum Carnegie Hall din New York, Barbican din Londra sau Opera din Sydney.

El este unul dintre puținii compozitori contemporani care au carisma asemănătoare cu cea a unei vedete rock, care poate aduna stadioane uriașe precum Wiener Stadthalle, Mercedes-Benz Arena din Berlin, Tauron Arena din Cracovia sau Wembley Arena din Londra…

”Programul este opera 100% originală a unuia dintre cei mai fascinanți și versatili compozitori tineri ai prezentului, HAVASI. Muzica sa inovatoare se deosebește de tot ce ați ascultat până acum: abundă în prospețime, pasiune și antren. Stilul său muzical unic îmbină profunzimea și disciplina muzicii clasice cu diversitatea uluitoare a muzicii mondiale și cu forța rockului.

Spectacolul concert HAVASI aduce împreună solouri de pian, o multitudine de soliști de muzică extrem de talentați și tobe rock pe aceeași scenă. Artiștii poartă publicul într-o călătorie fascinantă prin scene muzicale într-o continuă dezvăluire. Diversele stări oferă publicului o experiență intensă memorabilă, ca o călătorie cu un montagne rousse al emoțiilor, îmbunătățită de cea mai recentă tehnologie a proiecțiilor de sunet, scenă, lumini și video.

Spectacolul în stil Las Vegas, după conceptul original al regizorului american Brian Burke (concertul „The New Day” din Las Vegas al artistei Céline Dion, Il Divo, America’s Got Talent) și al designerului vizual francez Gilles Papain este o sărbătoare a culturii internaționale.”, anunță organizatorii.

Sursa: tudranews.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page