Ecstatic Dance – Breathe it all in, cu DJ Yoyo
Ecstatic Dance – Breathe it all in, cu DJ Yoyo

Ecstatic Dance – Breathe it all in, cu DJ Yoyo

Colectivul Ecstatic Dance Experience organizează în Cluj, pe data de 29 iulie 2022, al doilea eveniment din seria Ecstatic Dance – The Elements | Fire | Air | Earth | Water.

Evenimentul Ecstatic Dance – Breathe it all in se va desfășura în Cluj Napoca, într-o locație exterioară superbă numită La Villa Hill Resort, cu asistența audio-tehnică asigurată de [i.am] music Romania. O să ne bucurăm împreună de natura care ne înconjoară și de prospețimea și vitalitatea aerului!

Evenimentul celebrează simbolul elementului aer. Aerul ne conectează la puterea noastră, la esența noastră. Aerul ne învață cum să ne întoarcem într-o stare de ușurință, de conștiință, de prezență în spațiu.

Ce este ecstatic dance?

Ecstatic Dance este un concept global de dans și muzică electronică, ce aduce împreună mișcarea și explorarea conștientă. Muzica te poartă într-o călătorie creată astfel încât să-ți ofere spațiul în care să-ți dansezi emoțiile și senzațiile din corp, o călătorie care să te aducă în conexiune cu tine, cu cei din jurul tău, dar și cu spațiul pe care îl construim împreună.

Ecstatic Dance este un spațiu non-verbal. Pentru ca experiența să fie una cu adevărat profundă și de efect, în timpul evenimentelor de ecstatic dance nu se consumă alcool, tutun și alte substanțe, și se încurajează dansul fără încălțăminte cu talpă rigidă.

Nu este nevoie de experiență în dans. Spațiul e construit astfel încât să te simți confortabil/ă să faci ce simți. Poți dansa singur/ă, poți interacționa cu ceilalți participanți sau poți să-ți găsești un loc în care să te simți ca acasă în sală și să poți să-i privești pe ceilalți dansând, respectându-le desigur, procesul și nevoile.

Program și acces:

18:00 – Open doors
18:30 – Cerc de deschidere & Warm up
19:00-21:00 – Ecstatic Dance – Breathe it all in cu DJ Yoyo
21:00- Cerc de încheiere
21:30-22:00 – Socializare & wrap up

Prețul unui bilet la Ecstatic Dance – Breathe it all in este de 100 de lei, prin intermediul platformei bilete.ro, iar la locație este de 120 de lei.
Locurile sunt limitate și sunt confirmate doar prin achiziționarea biletului – primul venit, primul
servit.
Pentru bilete, click aici: https://www.bilete.ro/ecstatic-dance-breathe-it-all-in/

Despre rezident DJ Yoyo

DJ Yoyo și-a canalizat curiozitatea față de lumea sunetelor într-o explorare de 25 de ani a muzicii în toate nuanțele și contextele în care s-a simțit inspirat de ea.

Ani de zile Yoyo a animat publicuri în cluburi, pe scenele festivalului Untold, și în evenimente ecstatic dance din țară, prin Ecstatic Dance Transylvania și Ecstatic Dance Bucharest. Seturile lui deep house sunt călătorii sensibile care împletesc influențe din world music, jazz și funk, rezonanța melancolic-industrială a Depeche Mode, electronic dance music #EDM, intelligent dance music #IDM, hip hop.

SoundCloud – https://soundcloud.com/djyoyo-florincontra/
Facebook https://www.facebook.com/DJYoyo.FlorinContra/
https://www.facebook.com/TheEcstaticDanceExperience/

Viziunea noastră

Credem într-un spațiu de dans care permite descoperirea și exprimarea autentică prin mișcare corporală liberă.

Misiunea noastră

Prin ecstatic dance, reunim oameni, muzică și dans ca să explorăm împreună integrarea minții, emoțiilor și corpului în mișcare corporală liberă.

Valorile noastre

Încredere, inspirație, exprimare, diversitate, sănătate fizică, sănătate emoțională, profesionalism, sensibilitate artistică

Hai cu noi să dansăm împreună și să lăsăm energia aerului să ne umple corpul cu ce avem nevoie!

Sursa: ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page